Antena Meniu Search
x

Video "M-am speriat". Reacţia motociclistului fugărit de poliţişti prin 3 localități și amenințat cu arma

Scena mai ceva ca-n filmele americane în Vrancea. Un motociclist aventuros a pus pe jar poliţiştii, care s-au chinuit cale de trei localităţi să-l oprească. Cursa nebună s-a încheiat abia când agenţii au scos armele şi l-au ameninţat. Câţiva copii au fost martori la incident.

de Daniel Lare

la 20.07.2022, 19:37

Vezi și

Au fost momente cum nu s-au mai văzut în România. Trei poliţişti au ameninţat cu arma un motociclist. Este finalul unei curse nebune pe străzi. Totul a început după ce agenţii l-au somat pe bărbatul de 35 de ani de pe motor să oprească. Individul nu i-a ascultat şi şi-a continuat aventura. Cu pedala de acceleraţie apăsată la maximum, poliţiştii au fugit după el. Trei localităţi a reuşit să traverseze motociclistul cu agenţii pe urme.

Bărbatul n-a cedat până când oamenii legii n-au scos armele şi l-au ameninţat

Cu pistoale aţintite asupra sa, cu mânile ridicate, motociclistul a încercat să-şi găsească scuze. Câţiva copii au fost martori la toată scena.

Poliţist: De ce n-ai oprit? Hai, hai!

Pe acelaşi subiect

Motociclist: M-am speriat! Mă întorceam de la serviciu! N-am înţeles, asta e! Nu am nimic la mine!

Cursa nebună a motocilistului a luat sfârşit în localitatea Ţifeşti. Acolo, un echipaj de poliţie a reuşit să-i blocheze drumul.

Localnic: Am înţeles că tipul venea de la o distanţă de 75 de kilometri urmărit.

Bărbatul şi-a explicat fapta pe Facebook

Într-un mesaj postat pe Facebook, la aproape 24 de ore de la cursa nebună, bărbatul recunoaşte că n-a oprit intenţionat la semnalele agenţilor şi dă vina pe setea de adrenalină: "Au vrut să se joace de-a şoarecele şi pisica. Am intrat în joc până la final".

Poliţiştii l-au testat pentru droguri şi alcool, iar rezultatele au fost negative.

IPJ: Motociclistul şi-a continuat deplasarea ignorând şi un al doilea semnal de oprire efectuat de poliţişti pe raza localităţii Bârseşti.

Bărbatul a rămas fără permis pentru următoarele 30 de zile şi s-a ales şi cu o amendă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » "M-am speriat". Reacţia motociclistului fugărit de poliţişti prin 3 localități și amenințat cu arma