Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mama care a acuzat sistemul educațional românesc de eșecul școlar al fiului ei, şi-a retras băiatul de la şcoală

Viorica Hrițcu, femeia care a acuzat sistemul educațional din România pentru eșecul fiului ei, a decis să-și retragă copilul de la școală.

de Redactia Observator

la 20.04.2018 , 19:21

Mama care a acuzat sistemul educațional românesc de eșecul școlar al fiului ei, şi-a retras băiatul de la şcoală Mama care a acuzat sistemul educațional românesc de eșecul școlar al fiului ei, şi-a retras băiatul de la şcoală

Viorica Hrițcu, femeia care a acuzat sistemul educațional din România pentru eșecul fiului ei, a decis să-și retragă copilul de la școală.

Acesta a rămas repetent de trei ori, iar mama protestară spune că totul s-a întâmplat din cauza persecuțiilor la care a fost supus tânărul, de cadrele didactice. Tânărul are 18 ani şi 8 clase.

Băiatul, ajuns deja la vârsta majoratului nu a mai vrut să frecventeze cursurile. Acesta era înscris la un liceu industrial și avea deja peste 200 de absențe.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Viorica Hrițcu a protestat o bună perioadă de timp, acuzând profesorii, inspectorii dar și întregul sistem educațional românesc de eșecul școlar al fiului ei.

Reprezentanții Inspectoratul Școlar însă infirmă toate acuzațiile mamei protestatare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Mama care a acuzat sistemul educațional românesc de eșecul școlar al fiului ei, şi-a retras băiatul de la şcoală