Antena Meniu Search
x

Mama filmată de soţ în timp ce-şi snopeşte fiul, în Vaslui, vrea să-l scoată pe băieţel din ţară (Video)

Mama din Valui filmată în timp ce-şi loveşte cu brutalitate băieţelul a cerut Protecției Copilului expatrierea copilului, care este cetățean moldovean. Femeia, care locuiește în Arsura, alături de soțul ei, mai are doi copii mici, cetăţeni români. Copiii au fost dați în plasament familial. 

de Redactia Observator

la 19.02.2019, 09:06

Mama filmată de soţ în timp ce-şi snopeşte fiul, în Vaslui, vrea să-l scoată pe băieţel din ţară - Observator.tv

Mama din Valui filmată în timp ce-şi loveşte cu brutalitate băieţelul a cerut Protecției Copilului expatrierea copilului, care este cetățean moldovean. Femeia, care locuiește în Arsura, alături de soțul ei, mai are doi copii mici, cetăţeni români. Copiii au fost dați în plasament familial.

Sâmbătă, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui a anunţat că băieţelul bătut de mamă, dar şi cei doi frăţiori ai acestuia, au fost luaţi din familie şi duşi într-un centru special de protecţie pentru minori.

Luni, mama minorului de 10 ani, cu cetățenie moldovenească, bunica și un unchi de-al acestuia au mers, luni, la Direcția pentru Protecția Copilului Vaslui și au cerut încredințarea copilului, cu promisiunea că acesta va fi tratat corespunzător, fără a mai fi abuzat.

De altfel, mama băiatului și-a asumat culpa în fața autorităților statului, dovadă fiind faptul că, pentru scoaterea băiatului din mediul familial, nu a fost nevoie de o hotărâre judecătorească.

Pe acelaşi subiect

Atenţie, imaginile care urmeză au un puternic impact emoţional!

„Mama copilului și cu rudele acesteia s-au prezentat astăzi (n.red – luni) la DGASPC prin care și-au manifestat disponibilitatea să se ocupe de băiatul de zece ani și frații acestuia, cu vârsta de până la doi ani, fiind dispuși să-i crească pe cei trei minori. Însă, în cazul celor mai mici dintre copii nu se poate acest lucru, având în vedere că, spre deosebire de băiatul de zece ani, sunt cetățeni români. De aceea, fără acorduri legale, nu pot ajunge în Republica Moldova”, a declarat responsabilul mass-media al DGASPC Vaslui, Diana Roiu, pentru libertatea.ro.

Până la obținerea unui eventual acord, rudele băieţelului au solicitat autorităților să-l poată vedea periodic pe acesta. 

În prezent, toți cei trei minori se află în plasament în regim de urgență la asistenți meternali.

Cazul a ajuns în atenția Poliției Vaslui, în urmă cu două luni, după ce soțul femeii a reclamat polițiștilor conflictele conjugale violente cu soția sa, punând la dispoziția acestora mai multe filmulețe, între care și unele cu agresiuni asupra fiului de 10 ani.

În prezent, Poliția face cercetări în acest caz împotriva mamei copilului de 10 ani pentru rele tratamente aplicate minorului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Mama filmată de soţ în timp ce-şi snopeşte fiul, în Vaslui, vrea să-l scoată pe băieţel din ţară (Video)