Antena Meniu Search
x

Video Managerul unei bănci, acuzat de delapidare. Bărbatul, care ar fi plecat acasă cu 60.000 de euro, a fost plasat sub control judiciar

În timp ce majoritatea dintre noi ne îndatorăm la bănci, regula, se pare, nu se aplică şi pentru un manger de bancă din Capitală. Bărbatul este bănuit că a furat banii agenţiei bancare pe care o conducea. Într-o singură lună, bărbatul ar fi furat zeci de mii de euro. Acesta a fost reținut 24 de ore, pentru delapidare.

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 17.06.2021, 15:33

- Profimedia Images

UPDATE 17.06, ora 14:00: Procurorul de caz a dispus control judiciar pentru 60 de zile în cazul bancherului care a furat 60.000 de euro din bancă.

UPDATE: Directorul băncii a ieşit de la audieri și a fost reţinut pentru 24 de ore pentru delapidare. La audieri nu a recunoscut nimic. Prejudiciul nu a fost recuperat.

Poliţiştii au făcut percheziţii la casa managerului, iar acesta a fost ridicat şi dus la audieri. Toată această înşelăciune a ieşit la iveală după ce superiorii menagerului au analizat rapoartele zilnice a sucursalei pe care acesta o administra.

Au găsit acolo cifre care nu aveau sens, care se băteau cap în cap de la o zi la alta şi au luat decizia de a face un control intern, care a însemnat o adevărată anchetă în interiorul băncii, iar la final acestuia au ajuns la concluzia că au de a face cu o pagubă de 60.000 de euro, preţul aproximativ al unui apartament cu două camere în Bucureşti.

Pe acelaşi subiect

Clienţii nu au avut de suferit

Vorbim despre sume se sute de mii de lei şi 40.000 de euro, pe care bărbatul le-ar fi sustras direct din casieria băncii Raiffeisen în luna aprilie a acestui an. Banca a luat decizia să depună plîngere şi l-a concediat. În această dimineaţă, poliţiştii au făcut percheziţii la domiciulul acestuia şi l-au dus pe acesta la audieri.

Anchetatorii trebuie să afle cum a fost posibil ca bărbatul să fure această sumă, să afle dacă a mai avut sau nu complici. Un director de bancă are un salariu între 3.000-5.000 de euro, depinde şi de bancă şi experienţă.

Bărbatul este acuzat acum de delapidare. Reprezentanţii băncii spun că nicun client nu a fost afectat de această fraudă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Managerul unei bănci, acuzat de delapidare. Bărbatul, care ar fi plecat acasă cu 60.000 de euro, a fost plasat sub control judiciar