Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Maratonul Vaccinării din București: 16.066 persoane imunizate în 48 de ore. "Se poate!"

Peste 16.000 de persoane au fost vaccinate în 48 de ore la Maratonul Vaccinării din București.

de Daniel Murărescu

la 09.05.2021 , 16:46

persoane la Maratonul Vaccinării din București
Mii de oameni au venit la Maratonul Vaccinării organizat în Capitală - RO Vaccinare via Facebook

"Maratonul Vaccinării București: 16.066 persoane vaccinate în 48 de ore! Se poate!", au anunțat duminică organizatorii. Până la miezul nopții de sâmbătă spre duminică se vaccinaseră peste 10.000 de persoane. Dozele de vaccin pentru Maratonul Vaccinării din Capitală au fost suplimentate sâmbătă, a anunțat conf. univ. dr. Mihai Craiu, coordonatorul centrului de vaccinare Sala Palatului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Articolul continuă după reclamă

Maratonul Vaccinării - ediția București se desfășoară în perioada 7 - 10 mai, în două locații, Sala Palatului și Biblioteca Națională, însumând 50 de fluxuri de vaccinare. Vaccinul utilizat este cel produs de compania Pfizer, fiind autorizat pentru toate persoanele cu vârsta de peste 16 ani.

Florin Cîţu, încântat de maratonul de vaccinare de la Bucureşti

Românii au luat cu asalt centrele de vaccinare anti-Covid-19 deschise non-stop la Sala Palatului şi la sediul Bibliotecii Naţionale din Bucureşti. Sunt 50 de centre deschise non-stop, 40 la Sala Palatului şi 10 la sediul Bibliotecii Naţionale.

Ieri în jur de 100 de cetăţeni străini stabiliţi în România au fost vaccinaţi în primele 24 de ore ale maratonului. Italieni, spanioli, indieni, chinezi, libanezi au venit cu paşaportul sau cu permisul de şedere şi au fost imunizaţi cu serul Pfizer.

Nu au lipsit nici câţiva libanezi care trăiesc de 15 ani în ţara noastră. Fac lipii pe care le vând apoi restaurantelor. Şi speră ca în curând să meargă în vacanţă în ţara natală. Un cuplu de vietnamezi a fost extrem de afectat de pandemie. Aveau un restaurant şi l-au închis. Au cumpărat bilete de avion ca să se ducă acasă, dar încă nu s-au reluat zborurile. Şi la maratonul de vaccinare de la Satu Mare au venit 9 nepalezi care lucrează în agricultură.

Daniel Murărescu Like

Daniel Murărescu face parte din echipa Observator de decembrie 2016, de la relansarea site-ului, şi este în prezent editor de content. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Maratonul Vaccinării din București: 16.066 persoane imunizate în 48 de ore. "Se poate!"