Antena Meniu Search
x

Margherita de la Clejani, primele declarații după accident: "Îmi făceam buzele în oglindă" (Video)

Margherita, fiica lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani, a fost implicată într-un accident rutier sâmbătă dimineață. Tânăra s-a ales cu dosar penal.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 23.05.2020, 16:09

Margherita de la Clejani, primele declarații după accident: Îmi făceam buzele în oglindă - captura Antena3
  • Margherita din Clejani riscă până la cinci ani de închisoare.
  • Artista a mărturisit că se ruja în momentul accidentului și neagă consumul de droguri.

Accidentul s-a produs pe bulavardul Gheorghe Şincai din Capitală și, potrivit oamenilor legii, tânăra a pierdut controlul volanului și a lovit în plin o mașină parcată regulamentar.

Imediat după producerea accidentului, poliţiştii care au ajuns la fața locului au văzut-o pe Margherita de la Clejani că nu îşi putea controla gesturile, motiv pentru care au decis să o testeze atât pentru alcool, cât şi pentru droguri, transmite Mediafax.

"Conducatorul autovehicului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ", însă, la testul anti-drog, rezultatul "a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive".

Poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele artistei pentru conducerea unui autoturism sub influenţa substanţelor psihoactive.

"Îmi făceam buzele în oglindă"

Artista a mărturisit, după ce a ieșit de la poliție, că se ruja în momentul impactului și neagă consumul de droguri.

"Toate bune și frumoase… ce teste să se facă? Alcool text nu există, droguri nu există… Eu mă uitam în oglindă și îmi făceam buzele. Nu am avut nici o problemă. Am condus bine. Mai era Johnny Depp cu mine în mașină. Am condus perfect. Am accidentat pur și simplu o mașină, veneam de la o petrecere… ", a spus Margherita după ce a ieșit din sediul poliției.

Ce spune Brigada Rutieră

Astăzi, in jurul orei 6.00, Brigada Rutiera a fost sesizata prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe Bulevardul Gheorghe Șincai.

Conducatorul unui autoturism care circula pe Bulevardul Gheorghe Șincai, dinspre Bulevardul Dimitrie Cantemir, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un autovehicul parcat regulamentar pe prima banda de circulație.

În urma accidentului, nu au rezultat victime.

Conducatorul autovehicului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Comportamentul necorespunzator și gesturile necontrolate, i-a determinat pe politisti sa procedeze la testarea conducatorului auto și cu aparatul DrugTest, care a indicat prezenta in organism a substanțelor psihoactive, context in care, acesta a fost condus la sediul INML in vederea recoltării probelor biologice.

In cauza a fost intocmit dosar de cercetare penala in conformitate cu prevederile art. 336 alin.2 din Codul Penal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Margherita de la Clejani, primele declarații după accident: "Îmi făceam buzele în oglindă" (Video)