Antena Meniu Search
x

Mariana a fost ucisă de soțul ei cu o lovitură de topor. Băiatul cel mic al familiei era în casă când s-a produs nenorocirea

Doi copii au rămas orfani după ce părinții lor au sfârșit tragic, noaptea trecută, în localitatea Jimbolia, județul Timiș. Mariana Focșa a fost ucisă fără milă de soțul ei, Cătălin, care, apoi, s-a spânzurat. Unul dintre cei doi copii ai familiei se afla în casă în momentul producerii nenorocirii.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 16.09.2020, 09:48

Mariana Focșa a fost omorâtă de soțul ei cu o lovitură de topor
Mariana a fost ucisă de soțul ei cu o lovitură de topor. Băiatul cel mic al familiei era în casă când s-a produs nenorocirea - Facebook
  • Din spusele vecinilor, familia era una liniștită. Soții se certau rareori, atunci când bărbatul se îmbata, dar nu era un obicei.
  • Nu au mai avut scandaluri, iar poliția nu a venit vreodată la ei.

Scene înfiorătoare au avut loc, noaptea trecută, la Jimbolia. Un bărbat de 47 de ani și-a omorât soția, după care a decis să-și pună capăt zilelor.

Apelul la 112 a venit aproape de miezul nopții, în jurul orei 23.40.

Conform primelor informații, Mariana Focșa a fost atacată de soțul ei, Cătălin, cu un topor. Lovitura a fost fatală, femeia de 42 de ani decedând pe loc.

După ce a comis crima, bărbatul s-a sinucis.

A fost găsit spânzurat în curtea casei, două ore mai târziu.

În tot acest timp, baiatul lor, de 14 ani, dormea în casă, iar fiica de 18 ani era plecată la serviciu.

Minorul le-a povestit oamenilor legii că nu a auzit nimic și că a fost convins că mama lui era și ea plecată la lucru.

La fața locului au venit imediat criminaliștii care au făcut cercetările la fața locului.

Polițiștii și procurorul de caz, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș, face verificări și încearcă să stabilească ce anume a dus la producerea nenorocirii.

Din spusele vecinilor, familia era una liniștită. Soții se certau rareori, atunci când bărbatul se îmbata, dar nu era un obicei. Nu au mai avut scandaluri, iar poliția nu a venit vreodată la ei.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator în Timiș, Iulia Dumitrașcu -

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Evenimente » Mariana a fost ucisă de soțul ei cu o lovitură de topor. Băiatul cel mic al familiei era în casă când s-a produs nenorocirea