Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Marius şi Teodora, doi tineri îndrăgostiţi din Târgu Jiu, au fost găsiţi morţi în casă, intoxicaţi cu monoxid de carbon

Marius şi Teodora, doi tineri logodiţi din Târgu Jiu, au fost găsiţi morţi în această dimineaţă, în casa unde stăteau cu chirie. Descoperirea macabră a fost făcută chiar de mama fetei.

de Veronica Micu

la 08.01.2020 , 11:00

Marius şi Teodora, doi tineri îndrăgostiţi din Târgu Jiu, au fost găsiţi morţi în casă, intoxicaţi cu monoxid de carbon - Facebook

Marius şi Teodora, doi tineri logodiţi din Târgu Jiu, au fost găsiţi morţi în această dimineaţă, în casa unde stăteau cu chirie. Descoperirea macabră a fost făcută chiar de mama fetei.

Cei doi tineri îndrăgostiţi au fost găsiţi morţi în casă, s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon. Fata de 18 ani se afla pe pat, iar băiatul de 20 de ani era în baie.

Vecinii spun că nu i-au mai văzut pe cei tineri de două zile.

Articolul continuă după reclamă

Proprietara le-ar fi spus atunci celor doi să nu mai facă focul în sobă până când nu o repară, pentru că este posibil să aibă probleme.

Pe acelaşi subiect

Cei doi iubiţi nu au putut fi salvaţi de medici

La faţa locului s-au deplasat un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu Jiu şi două echipaje SAJ care au constatat că într-una dintre încăperile locuinţei se aflau două persoane (una de sex feminin – 18 ani si una de sex masculin – 20 ani) care nu prezentau semne vitale.

Din păcate, toate eforturile echipajelor de intervenţie de a-i salva pe tineri au fost în zadar, medicii sosiţi la fata locului declarând decesul.

 Cauza tragediei este in curs de stabilire,  a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Marius şi Teodora, doi tineri îndrăgostiţi din Târgu Jiu, au fost găsiţi morţi în casă, intoxicaţi cu monoxid de carbon