Antena Meniu Search
x

Criminalii omului de afaceri Adrian Kreiner au fost identificați. Sunt trei bărbați din Dolj

La mai bine de 10 zile de la uciderea omului de afaceri Adrian Kreiner în vila sa din Sibiu, criminalii săi au fost identificați. Este vorba de trei bărbați din județul Dolj. Procurorii sibieni au reușit identificarea autorilor crimei din Sibiu, cel mai probabil și cu ajutorul martorului-cheie, care i-ar fi găzduit pe doi dintre ei.

de Redactia Observator

la 16.11.2023, 12:47

Vezi și

Prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, Mihaela Ruginosu, a declarat, joi dimineața, că s-a reușit identificarea celor trei autori ai crimei de pe str. Moldoveanu, din Sibiu. Este vorba despre trei bărbați din județul Dolj.

Criminalii ar fi părăsit țara

Până în prezent niciunul dintre ei nu a fost reținut și este posibil ca ei să fi părăsit țara. S-a făcut percheziție în Dumbrăvișa, jud. Timiș, miercuri seara și în cursul nopții de miercuri spre joi, la domiciliul unui bărbat, adus de la Timișoara pentru a fi audiat la Sibiu. Acesta se află acum în custodia poliției.

Acesta este suspectat că a ajutat autorii cu găzduire și transport. Trei bărbați au intrat în noaptea de 5 spre 6 noiembrie în casa omului de afaceri din Sibiu. Atacatorii, cu cagule pe fețe, l-au legat și l-au bătut și i-au amenințat cu pistolul fiica, apoi au fugit cu ceasuri în valoare de aproximativ 200.000 de euro.

Adrian Kreiner a murit în 7 noiembrie, la spital, din cauza rănilor suferite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Criminalii omului de afaceri Adrian Kreiner au fost identificați. Sunt trei bărbați din Dolj