Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un medic pediatru din Cluj, acuzat de mama unui copil că a încercat să o dezbrace: 'Mi-a băgat mâna pe sub haine'

Un medic pediatru din Cluj, angajat al Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca, este acuzat de mama unui copil bolnav că ar fi încercat să o dezbrace în timpul unui consult.

de Redactia Observator

la 28.08.2018 , 11:24

Un medic pediatru din Cluj, acuzat de mama unui copil că a încercat să o dezbrace Un medic pediatru din Cluj, acuzat de mama unui copil că a încercat să o dezbrace - ziardecluj.ro

Un medic pediatru din Cluj, angajat al Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca, este acuzat de mama unui copil bolnav că ar fi încercat să o dezbrace în timpul unui consult.

Totul s-ar fi întâmplat, săptămâna trecută, atunci când tânăra mămică din Cluj a mers la spital cu copilul ei bolnav.

Micuţul a fost internat în spital, iar medicul care s-a ocupat de el a fost doctorul Sur Genel.

Articolul continuă după reclamă

Tânăra a povestit că pe toată perioada în care a stat internată în spital cu copilul, medicul i-a făcut avansuri şi chiar a încercat să o dezbrace şi să o pipăie sub pretextul unui consult medical.

Pe acelaşi subiect

"Vineri dimineața, a venit la vizite și ne-a spus că vom fi externați și că trebuie să îl urmez. M-am dus cu el pentru că am crezut că îmi dă foile de externare. M-a dus în camera unde se face ecografia, m-a poftit să intru prima și a venit din spate începând să îmi bage mâna pe sub haine și să urce spre sâni. Am încercat să îl opresc și insista să îmi atingă sânii. Am pus mâna pe clanță să ies și m-a oprit cerându-mi să îl pup. Am reușit să ies și mi-a spus că să ne vedem în 15 minute 'să continuăm de unde am rămas'. Am ajuns în salon mi-am luat copilul și lucrurile și am mers la portar unde mi-am sunat soțul, care a sunat la 112", a povestit femeia pentru ziardecluj.ro.

Mama copilului a depus o plângere penală împotriva medicului, acesta fiind cercetat acum pentru agresiune sexuală.

Medicul a răspuns acuzaţiilor şi a precizat că totul nu a fost decât o glumă. De asemenea, el a negat că ar fi încercat să o dezbrace pe femeie sau că a pipăit-o pe sâni.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Un medic pediatru din Cluj, acuzat de mama unui copil că a încercat să o dezbrace: 'Mi-a băgat mâna pe sub haine'