Antena Meniu Search
x

Mesajul dureros al soțului dansatoarei care a murit pe scena Casei de Cultură din Sebiș: "Scumpa mea soţie s-a stins"

Soţul tinerei dansatoare care a murit, după ce a leșinat pe scenă în timp ce dansa chiar alături de el a transmis un mesaj dureros prietenilor de pe reţelele de socializare.

Soţul tinerei dansatoare care a murit, după ce a leșinat pe scenă în timp ce dansa chiar alături de el a transmis un mesaj dureros prietenilor de pe reţelele de socializare.

Andrei, soţul tinerei care a murit după ce a leşinat pe scena Casei de Cultură din Sebiș, a confirmat pe reţelele de socializare că tânăra s-a stins.

"Aseara 09.11.2018 Scumpa mea Sotie s-a stins din viata in urma unui stop cardio-respirator... Imi doresc mult sa nu fiu bombardat cu multe telefoane. Dumnezeu s-o odihneasca in pace!", a scris tânărul răpus de durere.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Diana, fata mea frumoasa si buna , intr-o lume atat de rea erai ca o raza de soare , nu te-am auzit niciodata spunand o vorba urata la adresa nimanui... Sunt socata si foarte trista , Dumnezeu sa te odihneasca !!! Andrei Jivan sa fii tare, Diana era o luptatoare si asa trebuie sa ramai si tu !!!", este unul dintre mesajele adresate tânărului de către prietenii cuplului.

Diana, o tânără de 35 de ani, dansatoare într-un un ansamblu de jocuri populare, a leșinat pe scenă, în timp ce dansa cu soțul ei, când participa la Balul Bobocilor din Sebiş.

Totul s-a întâmplat în jurul orei 23.00, când tânăra s-a prăbuşit pe scenă, în timp ce dansa cu soțul ei. Tânăra a fost dusă de urgenţă la spitalul din localitate, însă, în ciuda tuturor eforturilor, medicii au anunţat decesul în jurul orei 01.00.

Diana dansa în compania unei soliste de muzica ușoară, la Balul Bobocilor din Sebiș, judeţul Arad.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Mesajul dureros al soțului dansatoarei care a murit pe scena Casei de Cultură din Sebiș: "Scumpa mea soţie s-a stins"