Antena Meniu Search
x

MESAJE SFÂŞIETOARE după moartea lui Cristian, poliţistul de 27 de ani care s-a ÎMPUŞCAT ÎN CAP: “Păcat de acest copil. Să dormi liniștit ...”

Agentul de poliţie Cristian Marius Boncioagă, în vârstă de 27 de ani, a fost găsit, ieri dimineață, împușcat în cap, în toaleta locuinței sale din comuna Stejari, Gorj. Cel care l-a găsit a fost chiar tatăl său, care a anunțat, imediat, poliția.

Agentul de poliţie Cristian Marius Boncioagă, în vârstă de 27 de ani, a fost găsit, ieri dimineață, împușcat în cap, în toaleta locuinței sale din comuna Stejari, Gorj. Cel care l-a găsit a fost chiar tatăl său, care a anunțat, imediat, poliția.

Nimeni nu înţelege de ce tânărul de 27 de ani a recurs la acest gest extrem. 

Cristian, despre care rudele şi apropiaţii spun că era un băiat extraordinar, urma să se căsătorească anul viitor. Cu Andreea Maria, o tânără de 25 de ani, kinetoterapeut la DGASPC Gorj, cu care se logodise în luna martie a acestui an.

Pe acelaşi subiect

Citeşte şi: DETALII CUTREMURĂTOARE despre Cristian, poliţistul de 27 de ani găsit împuşcat în cap în această dimineaţă! Tânărul descoperise un lucru îngrozitor ...

Tânărul nu a lăsat niciun bilet de adio şi, în momentul în care a apăsat pe trăgaci, era îmbrăcat în uniforma de poliţist.

Părinţii băiatului sunt în stare de şoc, iar Andreea, în momentul în care şi-a văzut iubitul fără suflare a leşinat.

Citeşte şi: Poliţist de 27 de ani, GĂSIT ÎMPUŞCAT ÎN CAP cu arma din dotare! Trupul tânărului, descoperit de propriul tată

Acum, Cristian este acum plâns de apropiați, iar mesajele de condoleanțe curg pe rețelele de socializare. 

"Sincere condoleanțe! Chiar mi-am dorit sa fie o farsă... Dumnezeu sa-l odihnească în pace si sa aibă grijă de tine de acolo de Sus! Ai grija de tine si fii puternica, draga mea!"

"Doamne Dumnezeul meu ....sincere condoleante draga mea....imi dau seama prin ce treci...iti spun doar Dumnezeu sa te intareasca ...sa poti trece peste durerea ce te mistuie..."

"Sincere condoleante. Fii puternica si o sa vezi ca Dumnezeu o sa te ajute sa treci peste"

"Sincere condoleante. Fii tare Dumnezeu va avea grija de tine si se sufletul lui!"

"Dumnezeu să îl aibă în grija, iar ție să îți dea multă putere!"    

"Dumnezeu sa il ierte, si tu sa fii puternică sa poti trece peste durerea asta..."

"Condoleanțe! Dumnezeu să-ți ajute să treci peste această nemărginită durere!"

 “Păcat de acest copil. Să dormi liniștit ...”

"Nu pot sa cred. MARE PACAT".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » MESAJE SFÂŞIETOARE după moartea lui Cristian, poliţistul de 27 de ani care s-a ÎMPUŞCAT ÎN CAP: “Păcat de acest copil. Să dormi liniștit ...”