Antena Meniu Search
x

Decizie radicală luată de Metrorex! Face modificări majore în staţii pentru a împiedica alte tragedii la metrou

Crima comisă la metrou comisă de Magdalena Şerban, care a împins pe şine o tânără de 25 de ani, are în sfârşit ecou în rândul conducerii Metrorex. 

Decizie radicală luată de Metrorex! Face modificări majore în staţii pentru a împiedica alte tragedii la metrou
Decizie radicală luată de Metrorex! Face modificări majore în staţii pentru a împiedica alte tragedii la metrou - Observator

Crima comisă la metrou comisă de Magdalena Şerban, care a împins pe şine o tânără de 25 de ani, are în sfârşit ecou în rândul conducerii Metrorex. 

La patru luni de la asasinatul din staţia de metrou Dristor 1, oficialii Metrorex au decis că este cazul să instaleze sisteme de protecţie pe peroane.

Astfel, surse din Metrorex susţin că urmează să fie montate uşi de protecţie, care se închid şi se deschid automat când trenul soseşte în staţie.

Discuţiile pentru punerea în aplicare a proiectului sunte purtate de Metrorex cu o firmă franceză.

reamintim că o tânără a murit, la sfârşitul anului trecut, după ce a fost împinsă de o femeie pe linia de metrou în staţia Dristor 1. 

Magdalena Şerban, femeia de 36 de ani care a împins-o, fusese implicată, cu câteva ore înainte, într-un incident cu o altă tânără, pe care a împins-o spre linia de metrou în staţia Costin Georgian, însă aceasta nu a păţit nimic. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Decizie radicală luată de Metrorex! Face modificări majore în staţii pentru a împiedica alte tragedii la metrou