Antena Meniu Search
x

Video "Mi-a omorât fata!" Tânără de 28 de ani, găsită fără viaţă, într-o baltă de sânge, într-un apartament din Bucureşti. Călău i-ar fi fost chiar iubitul ei

Crimă şocantă în Bucureşti. O femeie de 28 de ani a fost găsită fără viaţă, într-o baltă de sânge, într-un apartament din sectorul 4. Călău i-a fost chiar iubitul ei. Cei doi erau împreună de câţiva ani.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 20.05.2023, 07:34

Vezi și

Tânăra locuia de câteva luni împreună cu iubitul său. Ieri nu a mai răspuns la telefon, iar părinţii acesteia au simţit că ceva nu este în regulă. 

Bogdan Dinu, reporter Observator: Mama fetei este cea care a găsit-o fără suflare în casă şi care a sunat la 112. În acest moment anchetatorii fac verificări si vorbesc cu martorii pentru a afla ce s-a întâmplat cu aceasta 

Vecină: Ar fi sunat-o pe fată, nu răsundea, l-au sunat şi pe el. Nu răspundea nici el şi atunci a venit maică-sa disperată şi urla: "mi-a omorât fata, mi-a omorât fata!".

Tânăra era căzută pe hol, într-o baltă de sânge, de 24 de ore

Pe acelaşi subiect

Tânăra era căzută pe hol, într-o baltă de sânge. Aproape 24 de ore a fost lăsată acolo, până a fost găsită de cea care i-a dat viaţă. 

Alexandru Anghel, procuror criminalist Parchetul Capitalei: E vorba de o femeie de 28 de ani, care prezintă multiple plăgi înjunghiate. 

Agresorul a înjunghiat-o de mai multe ori cu un cuţit, iar după ce a ucis-o... s-a făcut nevăzut. 

Vecină: Pe el îl ştiu de copil dar aşa ceva nu mi-am imaginat că se poate întâmpla. 

Vecină: Nu te aştepţi la nimeni să facă aşa ceva, nu numai la el, să facă aşa ceva.  Minte diabolică. Chiar am rămas surprinsă. 

Apropiaţii spun că bărbatul era foarte gelos

Apropiaţii spun că bărbatul era foarte gelos. Tânăra s-a despărţit de mai multe ori de el, din cauza certurilor şi bătăilor. 

Reporter: De câţi ani erau ei împreună?

Apropiaţi: Cred că vreo şase, şapte ani, cam aşa. S-au mai certat, s-au împăcat, au fost despărţiti şi s-au împăcat iar. Se iubeau, el o iubea mult, era înnebunit după ea. Acum câţiva ani s-a certat cu ea şi a lăsat câinele în maşină şi a murit câinele asfixiat. Şi s-a dus şi i-a pus câinele mort la uşă. 

Bărbatul s-a predat singur

După ce a fost căutat ore bune de poliţişti, bărbatul s-a predat singur la secţia 16 Poliţie, care la doar doi kilometri de locul crimei. 

Alexandru Anghel, procuror criminalist Parchetul Capitalei: Susţine că el este autorul. Dacă probele îl vor indica pe el ca autor, da, se va propune o măsură preventivă.

Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă să petreacă până la 20 de ani în spatele gratiilor, pentru omor calificat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » "Mi-a omorât fata!" Tânără de 28 de ani, găsită fără viaţă, într-o baltă de sânge, într-un apartament din Bucureşti. Călău i-ar fi fost chiar iubitul ei