Antena Meniu Search
x

Un bărbat din UK și-a omorât în bătaie fiul de 11 ani, apoi l-a dus într-un parc și a sunat la urgențe. Le-a spus medicilor că a căzut din copac când se jucau

Fără milă! Un bărbat și-a omorât în bătaie fiul de 11 ani, apoi a mințit poliția susținând că micuțul a căzut dintr-un copac.

de Redactia Observator

la 19.05.2023, 09:20

Le-a spus medicilor că a căzut din copac când se jucau
Un bărbat din UK și-a omorât în bătaie fiul de 11 ani, apoi l-a dus într-un parc și a sunat la urgențe - Shutterstock

Michael Harrison,în vârstă de 41 de ani, a fost condamnat la cel puțin 21 de ani de închisoare pentru uciderea fiului său Mikey, care a murit tragic pe 18 iunie anul trecut. După ce l-a atacat pe copil, a sunat la ambulanță, spunând că Mikey a căzut dintr-un copac când se jucau de-a v-ați ascunselea. Apoi, a curățat întreaga casă și a șters toate urmele care l-ar fi putut da de gol.

Mărturiile din instanță au fost de-a dreptul tulburătoare. Harrison s-ar fi enervat, „a înnebunit”, și și-a bătut fiul până și-a dat ultima suflare sub ochii celui care trebuia să-l protejeze. Instanța a declarat însă că micuțul ar fi avut o șansă să supraviețuiască, dacă ar fi primit ajutor medical imediat. În schimb, după ce și-a bătut copilul, l-a luat și l-a dus într-un parc, pentru a-și mușamaliza fapta și pentru a-i face pe medici și polițiști să-i creadă povestea.

Mărturiile din instanță au fost de-a dreptul tulburătoare

La ora unu și 18 minute, sâmbătă, 18 iunie (2022), ai înscenat totul exclusiv pentru a te proteja. Asta pentru că l-ai atacat pe fiul tău, Mikey, în vârstă de 11 ani. L-ai lovit și de multe ori. Cel puțin una dintre acele lovituri a fost atât de puternică încât i-a lacerat ficatul. În loc să înfrunți ceea ce ai făcut, ai sunat la urgențe pentru a raporta că Mikey a căzut dintr-un copac. Ce ai făcut în acea dimineață a pus capăt vieții unui băiețel și a golit viețile multora, a spus judecătorul. 

Pe acelaşi subiect

După ce a ajuns în parc, și-a pus planul în aplicare. Mimând îngrijorarea, durerea și disperarea, a sunat la urgențe și a spus că fiul lui s-a rănit grav după ce a căzut dintr-un pom. Întreaga sa relatare a fost descrisă în instanță drept „ficțiune totală”.

Când ambulanța a sosit la fața locului, copilul respita greu și a fost transportat de urgență la spital, acolo unde s-a stins la puțin peste o oră mai târziu. O declarație de impact asupra victimei, citită instanței de către judecătorul Smith, a spus că lui Mikey „îi plăcea să cânte și să-și alinieze plusurile în dormitor”.

Mikey a fost special, frumos și creativ”.

După ce a fost condamnat, bărbatul a răbufnit în sala de judecată. 

„Îmi voi iubi mereu familia, indiferent de ce spuneți voi și de orice versiune a evenimentelor pe care le spuneți”, a spus cel care și-a ucis fiul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Un bărbat din UK și-a omorât în bătaie fiul de 11 ani, apoi l-a dus într-un parc și a sunat la urgențe. Le-a spus medicilor că a căzut din copac când se jucau