Antena Meniu Search
x

Mihaela, asistenta din Vaslui torturată de soţ, a murit intoxicată cu antigel

Mihaela Enache, asistenta medicală din Vaslui torturată de soţ, a murit intoxicată cu antigel şi nu din cauza loviturilor primite în timpul bătăilor.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 16.01.2020, 13:16

Mihaela Enache, asistenta din Vaslui, a murit intoxicată cu antigel
Mihaela Enache, asistenta din Vaslui bătută de soţ, a murit intoxicată cu antigel - Facebook

Mihaela Enache, asistenta medicală din Vaslui torturată de soţ, a murit intoxicată cu antigel şi nu din cauza loviturilor primite în timpul bătăilor.

Mihaela s-a stins din viaţă pe 30 decembrie 2019, după ce a stat în comă timp de trei săptămâni, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui.

Moartea femeii în vârstă de 42 de ani i-a revoltat pe toţi cei care o cunoşteau şi care ştiau că aceasta îndura bătăi crunte din partea soţului, un psiholog al Poliţiei de Frontieră.

Având în vedere moartea suspectă, dar şi o plângere a fratelui Mihaelei Enache, poliţiştii şi procurorii au deschis o anchetă pentru a afla cum a murit asistenta.

Pe acelaşi subiect

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, procuroririi iau în calcul toate variantele, inclusiv o posibilă sinucidere.

Cauza morţii, descoperită de medicii legişti, este intoxicaţia cu etilenglicol. Altfel spus, Mihaela a murit după ce a băut antigel.

Totuşi, varianta colegilor Mihaelei, respectiv acea că soţul ei o otrăvea cu antigel, de mai mult timp, este contrazisă de medicii care au explicat că starea în care asistenta a ajuns la spital poate fi explicată doar dacă femeia ar fi înghiţit o cantitate mare de antigel o singură dată.

Procurorii din Vaslui continuă ancheta şi vor stabili, împreună cu medicii legişti, cum a murit Mihaela, dar şi dacă soţul ei se face vinovat de moartea ei.

În prezent, bărbatul este liber, el susţinând încă de la început că este nevinovat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Mihaela, asistenta din Vaslui torturată de soţ, a murit intoxicată cu antigel