Antena Meniu Search
x

Militarul spulberat de un şofer fugar la Constanţa abia se întorsese din misiune

Un militar de pe Fregata Regele Ferdinand a fost ucis în această dimineaţă de un şofer din Constanţa. Tânărul avea doar 22 de ani şi tocmai se întorsese acasă dintr-o misiune dificilă pe mare. Totul s-a întâmplat pe un bulevard intens circulat din oraş.

Vezi și

Un militar de pe Fregata Regele Ferdinand a fost ucis în această dimineaţă de un şofer din Constanţa. Tânărul avea doar 22 de ani şi tocmai se întorsese acasă dintr-o misiune dificilă pe mare. Totul s-a întâmplat pe un bulevard intens circulat din oraş.

Militarul de 22 de ani a fost găsit mort de echipajele medicale alertate de martori la 112. Tânărul a fost lovit de un autoturism care gonea pe Şoseaua Mangaliei şi târât apoi câţiva metri. 

Deşi trecerea de pietoni e la doar o sută de metri de locul în care ne aflam, tanarul a traversat chiar pe aici. Şoferul care trecea cu viteza nu a mai avut cum sa-l evite. 

După impact, şoferul şi-a abandonat victima. Nu este este exclus să fi fost băut, cred poliţiştii. 

MARIUS NICULESCU, purtător de cuvânt la IPJ Constanţa: Respectivul conducator auto ar fi parasit locul accidentului, fara incuviintarea organelor de politie. 

Pe asfalt, poliţiştii au găsit telefonul şi ceasul lui Cosmin Duca. Tânărul din Tulcea era militar pe Fregata Regele Ferdinand. Un crez îi dădea curaj de câte ori pleca pe mare: "Țărmul este mai sigur, dar mie-mi place să mă lupt cu valurile". La "ţărm" şi-a găsut sfârşitul, după ce se întorsese cu bine din ultima sa misiune: o călătorie de  şase mii de mile marine şi furtuni periculoase în larg. Camarazii sunt şocaţi de vestea dispariţiei lui. 

MARIAN IOAN, comandantul Fregatei Regele Ferdinand: Am pierdut un coleg drag, un camarad. Era unul din membrii de baza ai echipajului, un om sociabil, cu dorinta de munca.

Cel care l-a ucis s-a predat Poliţiei la mai bine de zece ore de la tragedie, convins de familia sa. Are dosar penal pentru ucidere din culpă şi fugă de la locul accidentului. Localnicii spun că drumul cu trei benzi pe sens, unde s-a produs impactul, este extrem de periculos. 

În luna februarie, o întreagă familie a fost spulberată pe o trecere de pietoni, tot pe Şoseaua Mangaliei. Un copil de trei ani, pe care tatăl îl ţinea în braţe, a murit după ce a fost proiectat prin parbriz, în interiorul maşinii care i-a lovit. În fiecare zi, cinci oameni îşi pierd viaţa pe şoselele României, iar viteza excesivă a şoferilor e principala cauză. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Militarul spulberat de un şofer fugar la Constanţa abia se întorsese din misiune