Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O minoră geloasă şi-a cumpărat un cuţit şi a mers să-şi ucidă iubitul. L-a înjunghiat fără milă, de zeci de ori

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor faţă de inculpata S.M.M.

de Redactia Observator

la 19.03.2019 , 19:01

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor faţă de inculpata S.M.M.

Minora a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, după ce a pus la cale uciderea iubitului său de 21 de ani, din dragoste. Mai exact, minora bănuia că este înşelată de iubitul său.

Astfel, din probatoriul administrat de procurori, inculpata S.M.M., în vârstă de 17 ani, s-a deplasat la locuinţa prietenului său, persoana vătămată B.M., cu care avea o relaţie de aproximativ un an de zile. La un moment dat între cei doi s-a iscat o ceartă, ocazie cu care inculpata S.M.M. l-a lovit în mai multe rânduri, cu un cuţit tip briceag pe care l-a achiziţionat în cursul aceleiaşi zile.

Articolul continuă după reclamă

Ulterior, victima a fost transportată la Spitalul Clinic de Urgenţă Craiova,  iar potrivit fişei de constatări preliminare s-a stabilit că persoana vătămată a prezentat leziuni ce necesită pentru vindecare 25 zile de îngrijiri medicale şi care au pus în primejdie viaţa victimei.

Investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul ofiţerilor de poliţie din cadrul IPJ Vâlcea – Serviciul de Investigaţii Criminale.

Cercetările continuă pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » O minoră geloasă şi-a cumpărat un cuţit şi a mers să-şi ucidă iubitul. L-a înjunghiat fără milă, de zeci de ori