Antena Meniu Search
x

Mister elucidat! Un refugiat sirian a fost arestat de polițiști, în cazul crimei din Militari

Un refugiat sirian este principalul suspect în cazul crimei din Bucureşti. Bărbatul ar fi ucis-o pe femeia care lucra ca menajeră în vila din Militari, cel mai probabil, pentru a se răzbuna pe fiica proprietarilor, oameni de afaceri din Capitală. Sirianul fusese lăsat în libertate, deşi era cercetat pentru o acuzaţie de viol.

Vezi și

Un refugiat sirian este principalul suspect în cazul crimei din Bucureşti. Bărbatul ar fi ucis-o pe femeia care lucra ca menajeră în vila din Militari, cel mai probabil, pentru a se răzbuna pe fiica proprietarilor, oameni de afaceri din Capitală. Sirianul fusese lăsat în libertate, deşi era cercetat pentru o acuzaţie de viol. A fost prins abia seara trecută şi a refuzat să vorbească cu procurorii. Atenție, informaţii care vă pot afecta emoţional!

Bărbatul reţinut de poliţişti este Mohamed Milad, un refugiat sirian. Camerele de supraveghere stradale l-au surprins de mai multe ori vizitând vila din cartierul Militari, aparţinând unor oameni de afaceri, unde, acum trei nopţi, o femeie a fost găsită ucisă şi incendiată.

Tânărul de 32 de ani era un apropiat al fiicei proprietarilor, spun surse din anchetă. Ar fi vizitat-o pe aceasta şi în noaptea crimei.

Sirianul şi-a păcălit prietena că pleacă, însă nu a fost aşa. S-a ascuns în curte după un pom, iar apoi a dat buzna în casă peste menajeră.

Cât timp sirianul a stat ascuns, fiica proprietarilor a părăsit casa. A plecat la mare în acea seară. Bărbatul ar fi rămas singur cu menajera de 44 de ani care locuia la subsol. Pe trupul incendiat al victimei, legiştii au găsit urme de violenţă.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi poliţiştii de la Omoruri au venit la locuinţa din Sectorul 6 pentru cercetarea la faţa locului.

Mohamed Milad a refuzat să dea declaraţii la secţie. Bărbatul a ajuns în Europa ca refugiat şi s-a stabilit, mai întâi, în Germania. În 2016, o parte a comunităţii siriene de acolo s-a aflat în mijlocul unui scandal de proporţii, după ce unii refugiaţi au comis acte de violenţă. C

Anul trecut, Milad s-a mutat în România. Aici a fost acuzat de viol şi arestat. Însă, în urmă cu câteva luni a fost lăsat liber sub control judiciar.

Femeia ucisă lucra de opt ani ca menajeră în locuinţa din Militari. În noaptea crimei, proprietarii vilei erau plecaţi în vacanţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Mister elucidat! Un refugiat sirian a fost arestat de polițiști, în cazul crimei din Militari