Antena Meniu Search
x

Mitică Dragomir, DECLARAŢII ŞOC în faţa instanţei: "Băsescu m-a ameninţat, mi-a spus că mă termină!"

La această oră, la Curtea de Apel are loc un nou termen în cazul dezafilierii Universității Craiova, în sala de judecată fiind prezenţi Adrian Mititelu, Mircea Sandu și Dumitru Dragomir.

La această oră, la Curtea de Apel are loc un nou termen în cazul dezafilierii Universității Craiova, în sala de judecată fiind prezenţi Adrian Mititelu, Mircea Sandu și Dumitru Dragomir.

În timpul audierii, fostul șef LPF, Dumitru Dragomir, a făcut acuzații incredibil la adresa fostului președinte Traian Băsescu.

"Tot scandalul cu Mititelul se trage de la inaugurarea Arenei Naționale. Atunci Marcel Pavel nu a cântat tot imnul, și a cântat până la strofa cu Traian. În plus, Emil Boc a primit invitația foarte târziu și întârziase la meci. Mircea Sandu nu știa, luase ceva în nas.

Atunci m-a sunat Traian Băsescu, președintele. M-a amenințat și mi-a zis să îmi iau avocat că mă termină și mă trimite în judecată", a spus Dragomir.

"Eram reprezentant al Ligii în Comitetul Executiv. Eram vicepreședinte al FRF. Nu am primit bani, diurnă. Era o frectie cu la picior deemn. Nu am semnat nicio fișă a postului de prim vicepreședinte FRF. Puteam să conduc FRF, dar nu m-a lăsat niciodată (n.r. Mircea Sandu).

Nu mai țin minte Comitetele de Urgență. În 20 de ani nu știu dacă am fost de două ori. Nici nu știu dacă există așa ceva, Comitetul de Urgență.

Pe Sandu nu-l sufeream, dar a fost mereu corect. Aveam încredere în el, în jurist. Ne-am certat de 200 de ori, ne-am împacat. Dar o dată nu a deviat îna fara regulamentului. Era foarte bine pregătit, membru în Comitetul UEFA.

În 20 de ani de activitate aveam încredere în ce spune Mircea Sandu în legătură cu respectarea regulamentului. Sandu, până la incidentul cu Mititelu, câștigase toate litigiile la TAS. Am crezut că U Craiova se va duce la TAS și în două luni se va rezolva problema și i se va da dreptate Craiovei.

Am votat excluderea provizorie a Universității Craiova, dar apoi îmi părea rău. Dar mă gândeam că Mititelu putea convoca Adunarea Generală a FRF pentru a pune în discuție hotărârea Comitetului Executiv sau că se va duce la TAS. Știam la momentul exprimării votului că drepturile federative ale jucătorilor Universității Craiova erau sub sechestru ANAF", a continuat fostul preşedinte al LPF, potrivit GSP.ro.

La proces a venit pentru prima dată și Bogdan Dragomir, fiul fostului șef de la LPF.

Reprezentanții Universității Craiova au cerut ca la audierea lui Dragomir să nu fie în sala și Mircea Sandu, el solicitând prin avocatul Nazat să fie audiat primul, fiindcă nu se simte prea bine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Mitică Dragomir, DECLARAŢII ŞOC în faţa instanţei: "Băsescu m-a ameninţat, mi-a spus că mă termină!"