Antena Meniu Search
x

Video Miting de susţinere pentru Israel în Capitală. Oamenii cer eliberarea ostaticilor. Ambasadorul israelian: "Vom distruge Hamas"

Tensiunea războiului din Israel continuă să se simtă şi la Bucureşti. Sute de susţinători ai statului Israel s-au strâns în faţa Bibliotecii Centrale Universitare. Este, practic, un nou test pentru forţele de ordine care au intrat în alertă de teama unor incidente. 

Ana Grigore
de Ana Grigore

la 02.11.2023, 17:24

Vezi și

Un miting pentru eliberarea israelienilor răpiţi de Hamas are loc joi după amiază, în centrul Capitalei, iar ambasadorul Israelului în România, Reuven Azar, prezent la eveniment, a declarat că Statul Israel va distruge Hamas şi va aduce acasă ostaticii răpiţi, potrivit news.ro

Peste o sută de persoane s-au strâns joi după amiază, pe Calea Victoriei, în zona Bibliotecii Centrale Universitare, la un miting pentru eliberarea israelienilor răpiţi de organizaţia teroristă Hamas. 

Ambasadorul Israelului în România: "Vom distruge Hamas şi ne vom aduce înapoi acasă ostaticii"

La eveniment a fost prezent şi ambasadorul Israelului în România, Reuven Azar, care a ţinut să transmită un mesaj cu acest prilej.  

Pe acelaşi subiect

"Hamas se ascund sub spitale şi sub şcoli. Folosesc populaţia drept scuturi umane. Hamas împiedică evacuarea civililor în siguranţă. Chiar ieri au trimis un grup de 100 de femei şi copii în faţa forţelor noastre armate pentru a opri ofensiva noastră. Am văzut din nou cât de parşivi sunt, dar acest fapt nu ne va descuraja. Forţele de apărare israeliene vor continua să îndeplinească misiunea atribuită de guvern. O vom face în mod responsabil şi în conformitate cu Dreptul Internaţional. Vom distruge Hamas şi ne vom aduce înapoi acasă ostaticii. Toţi ostaticii, femei, copii, bebeluşi. Hamas încearcă să foloseasă ostaticii pentru a opri operaţiunea noastră pentru că vor să se pregătească să ne atace din nou şi din nou, să ne ucidă civilii, copiii, să ne violeze femeile, să ne intimideze, iar liderii lor au declarat asta. Nu se va întâmpla, Israelul va lupta şi va învinge", a afirmat ambasadorul Israelului în ţara noastră.

Manifestanţii au afişat fotografii ale celor luaţi ostatici de Hamas

În finalul discursului, Reuven Azar a ţinut să mulţumească preşedintelui Klaus Iohannis, premierului Marcel Ciolacu, Guvernului României şi tuturor românilor pentru solidaritatea manifestată faţă de Statul Israel. 

"România este o ţară prietenă foarte puternică a Statului Israel", adăugat ambasadorul Israelului în România. Cei prezenţi la miting poartă steagurile Statului Israel. De asemenea, sunt afişate fotografii ale celor luaţi ostatici de Hamas.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Miting de susţinere pentru Israel în Capitală. Oamenii cer eliberarea ostaticilor. Ambasadorul israelian: "Vom distruge Hamas"