Antena Meniu Search
x

Moarte cutremurătoare! Trei studenţi au murit loviţi de tren în timp ce îşi făceau un SELFIE

Trei studenţi au murit loviţi de tren marţi în timp ce îşi făceau un selfie pe şinele de tren, în India.

Trei studenţi au murit loviţi de tren marţi în timp ce îşi făceau un selfie pe şinele de tren, în India,  ţara cu cele mai multe decese în timp ce oamenii îşi fac poze.

Cele trei victime se fotografiau pe un pod feroviar atunci când au fost lovite de un tren în oraşul Bidadi, din statul indian Karnataka (sudul ţării), a declarat poliţa locală.

'Am descoperit trupurile lor mutilate pe şine şi a fost deschisă o anchetă', a declarat pentru AFP R S Bylanjaiah, un responsabil local din cadrul poliţiei feroviare.

Cei trei tineri îşi parcaseră motocicletele pe malul apei, înainte de a merge până în mijlocul podului, cu o lungime de 30 de metri.

Pe acelaşi subiect

Potrivit unui studiu de anul trecut, care a analizat perioada martie 2014 - septembrie 2016, 60% din decesele cauzate de selfie-uri au avut loc în India. În această perioadă selfie-urile au cauzat moartea a 127 de persoane din această ţară din Asia de Sud, aflate în căutarea unei fotografii perfecte pentru a fi postată pe reţelele de socializare.

Luna trecută, un bărbat a fost călcat în picioare de un elefant în timp ce-şi făcea poze cu pachidermul în statul Odisha (est), iar în luna noiembrie, trei studenţi au fost loviţi de un tren în timp ce îşi făceau poze în nordul ţării.

Autorităţile din capitala economică a Indiei, Bombay, au instituit 16 zone în care nu ai voie să îţi faci selfie din cauza deceselor survenite în acestea.

Sursa: Agerpres

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Moarte cutremurătoare! Trei studenţi au murit loviţi de tren în timp ce îşi făceau un SELFIE