Antena Meniu Search
x

MOARTE SUSPECTĂ în Bihor! O tânără de 32 ani, ÎNSĂRCINATĂ în 5 luni, a fost găsită fără suflare. Prietenii fetei sunt ÎN STARE DE ŞOC

După ce sâmbătă dimineaţă o studentă la Facultatea de Medicină s-a aruncat de la etajul patru al unui bloc din Oradea, fata nemaiavând nicio şansă, seara o altă tragedie a avut loc în Bihor. 

După ce sâmbătă dimineaţă o studentă la Facultatea de Medicină s-a aruncat de la etajul patru al unui bloc din Oradea, fata nemaiavând nicio şansă, seara o altă tragedie a avut loc în Bihor. 

O tânără în vârstă de 32 de ani din comuna Cociuba Mare, însărcinată în luna a cincea, a murit în condiţii deocamdată neclare.

Potrivit Bihoreanul, Ramona Petrila s-a întors de la lucru şi, pentru că nu se simţea bine, s-a întins pe pat. Acolo a fost găsită fără suflare de către membrii familiei.

Două echipaje ale SMURD Bihor sosite la faţa locului au încercat timp de aproape o oră să o resusciteze pe femeie, însă toate eforturile medicilor au fost în zadar.

"Pacienta s-a plâns în ziua respectivă de dureri, însă nu ceva grav. Circumstanţele exacte ale decesului se vor stabili în urma necropsiei", a declarat şeful SMURD Bihor, Hadrian Borcea.

Prietenii fetei sunt şocaţi de veste morţii Ramonei.

“A plecat dintre noi...Ramona Petrila(David)...Ramo care a lucrat la restaurant la Tinca....nu pot să cred...nu mai am cuvinte...Dumnezeu a avut nevoie de încă un înger...Dumnezeu să te odihnească în pace suflet drag....sincere condoleanţe familiei...!”

“Sunt prea şocată , am crezut că e o glumă proastă dar, din păcate, e adevărat. Dumnezeu să o ierte şi să o aşeze de- a dreapta Lui , iar pe întreaga familie să o mângâie şi să le dea putere să depăşească această pierdere,,,,, nu te vom uita niciodată Ramona!!!”

"Ramona a plecat la îngeri... Dumnezeu să te odihnească Ramona! Iar pe familia ta sa o mangaie să poată trece peste această mare încercare"

"Doamne Dumnezeule ...nu pot crede asta nici cum...Dumnezeule Mare ai grijă de sufletul ei. Dumnezeu să o ierte şi s-o așeze de-a dreapta LUI".

 Autorităţile au deschis o anchetă în acest caz.

Ce mai puteţi citi pe OBSERVATOR.TV:

Un nou caz de VIOLENŢĂ EXTREMĂ între eleve! O gaşcă de fete i-au cărat PUMNI şi PICIOARE unei adolescente, apoi i-au cerut taxă de protecţie

Lia Olguţa Vasilescu s-a DEZLĂNŢUIT în miez de noapte! "De ce să dăm când putem să luăm?"

GESTUL INCREDIBIL făcut de preotul Pomohaci, la câteva zile după ce a fost acuzat că a făcut AVANSURI SEXUALE unui minor​

Modificări FĂRĂ PRECEDENT, începând de astăzi, la examenul auto! Află ce te aşteaptă dacă vrei să obţii PERMIS DE CONDUCERE​

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » MOARTE SUSPECTĂ în Bihor! O tânără de 32 ani, ÎNSĂRCINATĂ în 5 luni, a fost găsită fără suflare. Prietenii fetei sunt ÎN STARE DE ŞOC