Antena Meniu Search
x

Video Momentul dramatic când o cisternă plină cu carburant acroşează doi stâlpi de iluminat de pe marginea drumului şi se răstoarnă pe un câmp, în Hunedoara

Accident grav pe drumul judeţean care leagă Deva de Hunedoara, la primele ore ale zilei de luni. O cisternă plină cu carburant a acroşat doi stâlpi de iluminat de pe marginea drumului şi s-a răsturnat în câmp. În urma incidentului, 6 tone de motorină şi 6 de benzină s-au deversat.

de Monica Palade

la 22.11.2021, 15:09

Vezi și

Din primele informaţii, se pare că şoferul de 36 de ani ar fi adormit la volan. Ore întregi traficul rutier a fost restricționat pe sensul de mers Deva-Hunedoara, circulația autovehiculelor fiind dirijată de poliţişti.

Pompierii sosiţi la faţa locului s-au asigurat că în zonă, din cauza carburantului scurs, nu va izbucni un incendiu. Şoferul a fost transportat la spital.

Momentul impactului când autoutiliata a izbit stâlpii şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile a fost surprins de o cameră de supraveghere din apropiere.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat şi au deschis dosar de cercetare penală.

Pe acelaşi subiect

Ce spun poliţiştii

„La data de 22.11.2021, în jurul orei 01:00, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată cu privire la faptul că, pe DJ 687 (la km 0+900 m), a avut loc un eveniment rutier. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au stabilit că un bărbat în vârstă de 36 de ani, care a condus o autoutilitară care tracta o semiremorcă, din direcția Deva spre Hunedoara, a lovit parapeții din beton ce separă sensurile de mers, după care s-a răsturnat în afara părții carosabile, pe partea dreaptă a sensului său de mers. Traficul rutier a fost restricționat pe sensul de mers Deva-Hunedoara, circulația autovehiculelor fiind dirijată de poliţişti.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea conducătorului auto, care a fost transportat la Spitalul Județean Deva, pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală.

Poliţiştii le recomandă participanților la trafic să respecte cu strictețe regulile de circulație, să adapteze permanent viteza la condițiile de drum și să se informeze cu privire la condițiile meteo și tronsoanele de drum pe care le vor parcurge. Conduceți cu prudență, măriți distanţa de siguranţă în mers, adaptați permanent viteza de deplasare la condițiile meteo și de trafic și nu vă angajați în efectuarea de manevre riscante”, a declarat cms. Bogdan Niţu, purtător cuvânt IPJ Hunedoara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Momentul dramatic când o cisternă plină cu carburant acroşează doi stâlpi de iluminat de pe marginea drumului şi se răstoarnă pe un câmp, în Hunedoara