Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care angajații evacuează Prefectura Gorj, după cutremurul de 4,3. Oamenii au fugit speriați către ieșire

Prefectura Gorj a fost evacuată, după ce un nou cutremur a zguduit iar Oltenia. Seismul s-a produs azi, puțin după ora 11.00, și a avut magnitudinea de 4,3. Oamenii spun că au simţit şi de această dată cutremurul, care a fost din nou unul de suprafaţă, la mai puțin de 10 kilometri adâncime.

de Redactia Observator

la 17.02.2023, 14:56

Vezi și

La ora 11:11, un seism cu magnitudinea de 4,3 s-a produs tot în Gorj, la 8,7 kilometri adâncime. Cutremurul a fost precedat de alte două seisme cu magnitudini mai mici, 2,9 și 2,4 pe Richter. 

13 cutremure de peste 4 în Oltenia, în această săptămână

Peste 13 cutremure puternice de peste 4 s-au produs în zona Olteniei în această săptămână. Reamintim că un cutremur de 5,7 s-a produs marți în județul Gorj. Seismul a fost urmat, până joi după-amiază, de peste 300 de replici, au anunțat reprezentanții INFP. 

Pe acelaşi subiect

Tot în județul Gorj, luni s-a produs un cutremur cu magnitudinea de 5,2 - urmat de 16 replici - la o adâncime de doar 13,2 kilometri.

DSU a trimis echipaje în recunoaștere în zonele unde a fost resimțit cutremurul

Nu au fost primite apeluri prin intermediul 112 și nici nu au fost semnalate pagube materiale sau victime, însă DSU anunță că au fost trimise echipaje în recunoaștere de la fiecare subunitate din județele unde a fost resimțit cutremurul de vineri, care a avut magnitudinea 4,3. „Până la acest moment, nu au fost primite apeluri prin intermediul 112 și nici nu au fost semnalate pagube materiale sau victime”, anunță Departamentul pentru Situații de Urgență, care precizează că au fost trimise echipaje în recunoaștere de la fiecare subunitate din județele unde a fost resimțit cutremurul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Momentul în care angajații evacuează Prefectura Gorj, după cutremurul de 4,3. Oamenii au fugit speriați către ieșire