Antena Meniu Search
x

Momentul în care jurnalista Lucia Goracci ar fi fost sechestrată în biroul Dianei Șoșoacă: "Să-i opriţi aici pentru că e posibil să-mi fi furat ceva"

Scene incredibile în plină stradă. Protagonişti: senatoarea Diana Şoşoacă şi soţul acesteia. Silvestru Şoşoacă ar fi lovit un agent de poliţie chemat la casa celor doi. Totul s-a întâmplat vineri seară, după ce un interviu luat de către o echipă de jurnalişti italieni a luat o turnură penală. Doi dintre ziarişti ar fi fost sechestraţi în biroul senatoarei. Astăzi, susţinătorii celor doi s-au îmbrâncit şi ei cu ziariştii, după audierile din acest dosar. 

de Redactia Observator

la 14.12.2021, 13:21

Vezi și

Jurnaliști italieni: Poliţia, asta e răpire! 

Diana Șoșoacă: Vă rog frumos! E casa mea, ieşi afară din casa mea! Nu, nu, Silviu! Silviu! Silviu! Silviu, încetează, daţi-o afară! 

Diana Șoșoacă: Păi, voi îl luaţi pe soţul meu! Ieşi afară de aici, ieşi afară! 

Jurnalista din Italia: Nu, nu! Nu ne protejaţi, suntem din media, suntem din media! 

Pe acelaşi subiect

Scenele au fost filmate vineri, la sediul de avocatură al Dianei Şoşoacă. Scandalul ar fi pornit pentru că senatoare ar fi fost deranjată de întrebările adresate de jurnaliştii de la postul naţional din Italia, Rai1. Furioasă, Diana Şoşoacă a chemat şi Poliţia. Când agenţii au ajuns conflictul a degenerat. Soţul senatoarei s-a îmbrâncit cu poliţiştii, care încercau să calmeze spiritele şi să o protejeze pe jurnalista din Italia. 

Jurnalista din Italia: Suntem din presă, suntem din presă şi nu ne protejaţi! Ne vom plânge Guvernului vostru! Suntem din presă! 

Diana Șoșoacă: Deci eşti în casa mea şi ai intrat în casa mea, nu ai voie să-mi filmezi casa! Deci vă rog să-i opriţi aici pentru că este posibil să-mi fi furat ceva! 

Scandal în faţa Parchetului de pe lângă Judecătoria S1

Scandalul a fost şi în faţa Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, unde au venit, luni, Diana Şoşoacă şi soţul ei. Susţinătorii acestora au creat o busculadă şi au început să-i îmbrâncească pe jurnalişti. 

Soţul senatoarei este acuzat de ultraj şi a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile. A mai fost deschis şi un alt dosar pentru lipsire de libertate. În fața anchetatorilor a ajuns şi jurnalista din România care a intermediat interviul echipei din Italia cu Diana Şoşoacă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Momentul în care jurnalista Lucia Goracci ar fi fost sechestrată în biroul Dianei Șoșoacă: "Să-i opriţi aici pentru că e posibil să-mi fi furat ceva"