Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că a găsit 8 morţi în remorca frigorifică a unui TIR, la Timişoara

Un bărbat a sunat la 112 şi a anuţat că a descoperit trupurile îngheţate a opt persoane în remorca frigorifică a unui TIR, care se află pe şoseaua Timișoara-Arad.

de Cristian Ionescu

la 04.11.2019 , 22:03

- Observator.tv

Un bărbat a sunat la 112 şi a anuţat că a descoperit trupurile îngheţate a opt persoane în remorca frigorifică a unui TIR, care se află pe şoseaua Timișoara-Arad.

Imediat, alerta a fost dată, iar numeroase echipaje de ambulanţă, jandarmi şi poliţie s-au deplasat la faţa locului, încercând să identifice zona în care s-ar afla camionul.

Alertă la 112, un bărbat a anunţat că a descoperit 8 persoane decedate

Articolul continuă după reclamă

UPDATE: Persoana care a făcut apelul este căutată de poliţişti pe un câmp din comuna Pişchia, Timişoara.

UPDATE: "O persoană aflată într-o stare avansată de ebrietate a sesizat că într-o parcare aflată în zona Aeroportului, pe Autostrada A 1, se afla un TIR, iar în interiorul acestuia s-ar afla 7-8 persoane decedate. Nu se confirmă momentan. Se fac verificări", precizează surse avizate.

Un apel către 112 a fost făcut în această seară, un bărbat informând că 8 oameni zac fără suflare în remorca frigorifică a unui camion care s-ar afla pe Autostrada A1, pe porțiunea dintre Timișoara și Arad.

Efective importante au fost trimise în zonă, însă, până la ora publicării acestei ştiri, poliţiştii informează că apelul nu se confirmă. De asemenea, poliţiştii încearcă acum să-l identifice pe cel care a apelat 112 şi a anunţat aşa ceva.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că a găsit 8 morţi în remorca frigorifică a unui TIR, la Timişoara