Antena Meniu Search
x

Motivul pentru care Elena a fost ucisă de tatăl ei, în Săcele. Mama adolescentei a dezvăluit ce s-a întâmplat (Video)

Anchetatorii au primele concluzii în cazul fetei de 14 ani, ucise de propriul tată în comuna Săcele din Constanţa. Bărbatul a încercat să-şi otrăvească fiica, apoi a strangulat-o, a arătat necropsia.

de Redactia Observator

la 19.01.2019, 20:06

Vezi și

Anchetatorii au primele concluzii în cazul fetei de 14 ani, ucise de propriul tată în comuna Săcele din Constanţa. Bărbatul a încercat să-şi otrăvească fiica, apoi a strangulat-o, a arătat necropsia. O primă mărturie cheie a venit chiar de la mama adolescentei. Femeia a povestit că cei doi s-ar fi certat în vineri seară din cauză că fata petrecea prea mult timp pe Internet.

Medicii legişti au stabilit că fata de 14 ani a avut o moarte violentă. Chiar tatăl ei a strangulat-o, după ce ar fi încercat să o otrăvească.

Anchetatorii au mai multe ipoteze

”Eu i-am lăsat dormind pe copii. La 01.30, m-a sunat fata şi a zis: Mami, au murit tati şi Elena!”, a povestit Mihaela Macioc, mama adolescentei.

Pe acelaşi subiect

Bărbatul care a vrut apoi să îşi ia viaţa este şi acum în comă, iar în lipsa martorilor, anchetatorii încearcă să refacă din indicii filmul crimei.

GIL JULIEN GRIGORE, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa: Necropsia ne-a conferit indicii care ne conduc către mai multe versiuni de anchetă.

(Reporter): Există varianta unui viol?

GIL JULIEN GRIGORE, procuror: Această variantă este în curs de verificare, cu ocazia autopsiei s-a prelevat probele biologice necesare.

Motivul crimei din Săcele

Mama adolescentei vorbeşte însă despre un conflict care ar fi avut loc între fiică şi tată cu doar o seară înainte. Bărbatul i-ar fi reproşat că petrece prea mult timp pe Internet.

MIHAELA MACIOC, mama Elenei: Fata a primit un mesaj pe telefon. Avea un grup de prieteni şi trimitea mesaje. Și nu mai avea net pe telefon şi a băgat router-ul. Fata îl băga, el scotea!

LIVIU CHESNOIU, psiholog criminalist: Un om cu probleme psihice grave face aşa ceva. În capul lui, poată să fie o nebuloasă, că fata nu ştiu cu cine umblă acum la liceu, tot îi scoatea din priză computerul.

Un om retras, fără prieteni

Crima a fost descoperită de sora mai mică a victimei. De 24 de ore, copila de 13 ani este în stare de şoc. Asistenţii sociali o supraveghează permanent.

(Reporter): Era un om agresiv, consuma alcool?

(Mama Elenei): Nu. Era retras, că nu avea prieteni. El nu avea pe nimeni. El nu se ducea în sat să cumpere o bomboană, nu se ducea să ia o cană cu apă.

Poliţiştii au ridicat probe din casa din Săcele, inclusiv o seringă pe care au găsit-o ascunsă în sobă. Dacă se va trezi din comă, bărbatul de 47 de ani riscă să-şi petreacă restul vieţii la închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Motivul pentru care Elena a fost ucisă de tatăl ei, în Săcele. Mama adolescentei a dezvăluit ce s-a întâmplat (Video)