Antena Meniu Search
x

Video Motoare, rock și multă bere. Sute de motociclişti şi-au dat întâlnire la revederea anuală tradiţională

Sute de bikeri din ţară, dar şi de peste hotare, şi-au dat întâlnire la Harghita-Băi, la revederea anuală tradiţională. O întâlnire de mare anvergură, evenimentul fiind organizat de cinci cluburi de motociclism mari din trei județe, Harghita, Covasna, Mureș. 

de Redactia Observator

la 09.07.2022, 10:40

Vezi și

E strigătul bucuriei de a fi împreună! Sunt sute de motociclişti din toate colțurile ţării, dar și din Ungaria, Germania, Slovacia, Cehia sau Belgia. 

Szekely Robert, organizator: Ne aflăm la Harghita Băi, o locaţie fantastică. Acest eveniment e organizat de 5 cluburi de motocicişti. 

Locul ales de organizator este o zona frumoasă, cu destul spaţiu pentru scene și camping.

Biro Sabolcs, participant: E o familie, nu e nicio diferenţă de naţionalitate. Suntem împreună. Stăm, distrăm. Avem o pasiune foarte frumoasă, motocicleta. 

Pe acelaşi subiect

Jurgen Hausdolf, participant: Venim aici, prietenii ne întâlnim aici la o bere, la o muzică bună.

Bărbatul, pasionat din adolescenţă de motociclete, este din Odorheiul Secuiesc şi are acasă şase bijuterii pe două roţi.

Jurgen Hausdolf, participant: Na...care din tinereţe a umblat pe motocicletă nu poate să se lase toată viaţa. E ca un virus. Te-a prins odată, e un stil de viaţă, e libertate.

Dosa Laszlo, participant: Scapi de grijile de toate zilele şi...vii la odihnă. Cu livingul, cortul, motocicleta cu remorca, na.

Iar de motocicleta lui, deosebită, e foarte mândru.

Dosa Laszlo, participant: Motorul e de Renault, 1400 cm cubi, 140 cai-putere. S-au fabricat 30 de bucăţi, prin 2009.

Motociclete pentru toate gusturile

Maximilian Mate, participant: Nu sunt atâtea cuvinte să vă explic. Începând de la Harley, orice motor vreţi sau vă place o să vedeţi. 

Prin parcări vezi de la motociclete clasice, cu ataş, până la piese unicat sau recondiționate în totalitate.

Biro Sabolcs, participant: Harley e din 2012. Aia cam 13-14.000 de euro. Motocicleta asta e un R100, total, total refăcută. Centromizat. E 1000 cm cubi. Între 14 şi 15.000 de euro.

Evenimentul, care a început joi, va ţine până mâine. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Motoare, rock și multă bere. Sute de motociclişti şi-au dat întâlnire la revederea anuală tradiţională