Antena Meniu Search
x

Video Motociclist mort într-un parapet, la intrarea în Timișoara

Cea mai mare pasiune i-a adus moartea unui motociclist. Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, şi-a pierdut viaţa seara trecută, după ce într-o clipă de neatenţie a pătruns în faţa unui autoturism. Şoferul, aflat la volanul maşinii, nu a mai putut face nimic pentru a evita impactul violent. Motociclistul a fost aruncat de pe autovehicul direct într-un parapet. Informaţii şi imagini care pot afecta emoţional.

de Redactia Observator

la 08.11.2020, 10:44

Vezi și
  • Paramedicii nu au putut face nimic pentru motociclist
  • Cele mai importante știri alei zilei, la Observator 19

Într-o fracţiune de secundă şi o clipă de neatenţie, motociclistul în vârstă de 45 de ani, este proiectat în parapet, pe DN6, la intrare în oraşul Timişoara.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sunt primele cuvinte ale şoferului care s-a trezit cu motociclistul în faţă. Bărbatul, angajat al Serviciul de Ambulanţă Timiş, mergea spre serviciu atunci când s-a produs accidentul. Un impact pe care nu a mai avut cum să îl evite.

"Eu am fost izbit în parapet, parapetul de beton, după aia am fost izbit în parapetul celălalt. Şi eu mi-am văzut moartea cu ochii", povestește șoferul implicat în accident.

Medicii, ajunşi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru bărbatul de 45 de ani. Impactul a fost atât de violent încât victima fost găsită decapitată.

Ioan Lazăr, inspector IPJ Timiş: Un motociclist care circula pe DN6 în sens de mers dinspre Lugoj spre Timişoara pe banda unu de circulaţie a pătruns pe banda a doua de circulaţie unde a intrat în coliziune cu un autoturism. În urma impactului, motociclistul a fost proiectat în afara părţii carosabile într-un canal, rezultând decesul acestuia.

Cea mai mare pasiune a vieţii sale i-a adus şi moartea bărbatului. Poliţiştii au deschis acum un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar familia motociclistului se pregăteşte acum de înmormântare.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Motociclist mort într-un parapet, la intrarea în Timișoara