Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Motociclist surprins conducând cu 178 km/h şi fără să ţină mâinile pe ghidon, prins de poliţişti după o urmărire în trafic

Un motociclist care conducea cu 178 km/h în localitate a fost prins de poliţiştii rutieri din Roman, judeţul Neamţ, după o urmărire în trafic în timpul căreia a continuat să conducă iresponsabil.

De Redactia Observator la 03.01.2022, 19:17
Vezi și
  • IPJ Neamţ, Angela Bertea

Un tânăr a fost prins de poliţiştii rutieri din Roman, judeţul Neamţ, când conducea o motocicletă pe DN 2 cu viteza de 178 km/h, în localitate, pe un sector de drum cu limita de 50 km/h. Şoferul a fost oprit după o urmărire în trafic, în timpul căreia şi-a luat mâinile de pe ghidon. Acesta se deplasa pe DN2, în localitatea Traian. 

"Având în vedere faptul că tânărul în cauză nu s-a conformat semnalelor luminoase și acustice ale polițiștilor, continuându-şi deplasarea, echipajul de poliţie l-a urmărit. În continuare, tânărul și-a continuat deplasarea într-o manieră iresponsabilă, fiind surprins de polițiștii rutieri, în timp ce rula cu o viteză de 104 km/h, fără a ține mâinile pe ghidon. 

Întrucât conduita rutieră a motociclistului constituia un pericol pentru ceilalți participanți la trafic, polițiștii rutieri au blocat înaintarea acestuia la intrarea în municipiul Roman, folosind mai multe autospeciale. Persoana în cauză a fost sancționată cu amendă, în valoare de 1.305 lei, fiindu-i reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile, ca măsură complementară", a anunţat IPJ Neamţ, conform reporterului Observator Angela Bertea.

Doi şoferi prinşi la volan după ce au consumat cocaină

Pe acelaşi subiect

Tot ieri, în jurul orei 10.30, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Roman au depistat, pe Drumul Național 2, doi conducători auto, în vârstă de 32 și 33 de ani, ambii din județul Dolj, care conduceau cu 138 km/h, respectiv 128 km/h, pe un sector de drum cu limita de 50 de km/h.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul drugtest, iar rezultatul fiind pozitiv pentru cocaină, în ambele cazuri.

"În cursul aceleiași zile, în jurul orei 16.00, un tânăr, în vârstă de 18 ani, din municipiul București, a fost depistat în trafic de polițiștii rutieri. Întrucât manifesta un comportament nefiresc, acesta a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru cocaină.

Tânărul de 18 ani a fost sancționat contravențional, pentru săvârșirea unor gesturi obscene față de ceilalți participanți la trafic, cu amendă de 2.900 de lei.

Astfel, cei trei au fost conduși la spital, unde le-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii prezenței în sânge a substanțelor stupefiante.

De asemenea, le-au fost reținute permisele de conducere, fără drept de circulație. În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe", mai spune IPJ Neamţ.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Motociclist surprins conducând cu 178 km/h şi fără să ţină mâinile pe ghidon, prins de poliţişti după o urmărire în trafic