Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Cine este fata de 15 ani care s-a sinucis într-un mod tulburător în Călăraşi. Ipotezele cutremurătoare luate în calcul de poliţişti

Tragedie în comuna Dor Mărunt din judeţul Călăraşi. O copilă de 15 ani, olimpică, a fost găsită fără suflare în casa în care locuia cu familia ei. Prima ipoteză a poliţiştilor este că fata, care este nepoata primarului din localitate, s-ar fi sinucis. O altă ipoteză luată în calcul este aceea că tragedia ar fi fost inspirată dintr-o provocare ucigaşă de pe TikTok.

de Bogdan Dinu

la 15.10.2024 , 13:23

Mesajele din telefonul adolescentei, istoricul căutărilor ei de pe Internet ar putea aduce lumină în acest caz cutremurător.

Multe necunoscute în legătură cu moartea adolescentei

Apropiații au primit cu greu vestea. Vorbesc cu drag despre fata de 15 ani și își amintesc toate momentele în care aceasta i-a făcut mândri. Rămâne, însă, o enigmă ceea ce s-a întâmplat seara trecută în casa de aici, din localitatea Dor Mărunt, județul Călăraşi.

Vezi și

Modul în care fata a ales să își curme viața îi duc pe anchetatori cu gândul la una dintre provocările complet greșite care apar pe rețelele sociale și care fac anual victime.

Înainte sa se sinucidă, fata și-a luat rămas bun de la două colege. Cele din urmă au venit la casa fetei cât de repede au putut, însoțite de un adult. Prea târziu, însă. Polițiștii vor caută acum în telefonul fetei, vor citi mesajele, se vor uita în istoricul căutărilor și al apelurilor.

Anchetatorii iau în calcul şi ipoteza potrivit căreia fata ar fi fost victima bullying-ului.

Bogdan Dinu Like

Bogdan Dinu s-a alăturat echipei Observator în anul 2020. În prezent activează în cadrul redacției Antena1 ca reporter de eveniment și investigații specializat în domeniul afacerilor interne.

Întrebarea zilei
Aţi văzut în magazine produse cu etichete care indică un gramaj mai mic?
Observator » Evenimente » Cine este fata de 15 ani care s-a sinucis într-un mod tulburător în Călăraşi. Ipotezele cutremurătoare luate în calcul de poliţişti