Antena Meniu Search
x

Video Muncitor îngropat de viu de un mal uriaş de pământ, salvat în ultimul moment de pompieri, în Constanţa: "Pământul peste el, săracul. Nu se vedea absolut nimic"

Intervenţie contracronometru în judeţul Constanţa, după ce un mal uriaş de pământ s-a prăbuşit peste un muncitor. Bărbatul săpa cu excavatorul la reţeaua de canalizare din localitatea Agigea, iar la un moment dat a coborât în groapa adâncă de peste trei metri să facă verficări. În câteva secunde omul a fost îngropat de viu. Chemaţi de urgenţă, salvatorii au reuşit să-l scoată viu de sub pământ, în aplauzele mulţimii.

de Redactia Observator

la 16.09.2022, 20:58

Vezi și

O lucrare la reţeaua de canalizare s-a transformat în capcană într-o clipă. Pâmântul s-a surpat din senin şi l-a înghiţit pe unul dintre muncitori. Totul s-a întâmplat sub privirile îngrozite ale colegilor lui.

Martor: Prima dată am crezut că a fost o glumă, când am venit. Pământul peste el, săracul. Înţeleg că trebuia să coboare să foreze pentru ţeavă.

Martor: Era acoperit total. Nu se vedea absolut nimic. Nu.

Pompierii au făcut eforturi supraomeneşti să ajungă la el.

Pe acelaşi subiect

Intervenţia a fost o adevărată desfăşurare de forţe

Alexandru Costache, sef centru opreatiuni ISU: Au fost alertate 7 autospeciale de intervenţie cu 30 de pompieri. Am reuşit în două ore să scoatem victima conştientă.

Pompierii spun că groapa pe care o săpau muncitorii nu respecta condiţiile de siguranţă.

Consuel Cristea - ISU Dobrogea: Ajunşi la faţa locului, malurile am constatat nu erau asigurate; bărbat în vârstă de 39 de ani, solid, în jur la 100 de kilograme după aproximativ 50 de minute nu mai spera nimeni la nicio minune.

Şi totuşi minunea în cazul lui s-a întmplat.

Claudia Tătărici, medic SAJ: Pacient conştient, cooperant, i s-a acordat primul ajutor, a fost imobilizat pe targă rigidă, şi apoi transportat de către echipajul SAJ C2 la spitalul judeţean pentru supraveghere şi investigatii suplimentare.

Colegii bărbatului au plâns de fericire când l-au văzut în viaţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Muncitor îngropat de viu de un mal uriaş de pământ, salvat în ultimul moment de pompieri, în Constanţa: "Pământul peste el, săracul. Nu se vedea absolut nimic"