Antena Meniu Search
x

Video Muzeul Astra din Sibiu, cel mai mare muzeu în aer liber din Europa, premiat de platforma Tripadvisor

Muzeul Astra din Sibiu a primit una dintre cele mai importante distincţii din partea platformei internaţionale Tripadvisor. Este vorba de Travelers Choice Award, adică Alegerea Călătorilor în anul 2021.

de Andrei Naiţă

la 16.12.2021, 10:16

Vezi și

Acest premiu  este oferit pentru cele mai bune unităţi de turism în ceea ce înseamnă serviciile, calitatea, dar mai ales gradul de satisfacţie al călătorilor şi se bazează, în principal, pe recenziile lăsate de turişti. 

Muzeul Astra este prezent pe site-ul Tripadvisor la capitolul Things to do, adică lucruri pe care turiştii nu ar trebui să le rateze atunci când vizitează Sibiul. 

Cosmin Călinescu, purtător de cuvânt Muzeul  ASTRA: Este a doua distincţie pe care Muzeul Astra o primeşte în acest an, după cele trei stele Michelin prezente în cunoscutul ghid. 

Cel mai mare muzeu în aer liber din Europa

Pe acelaşi subiect

Premiul se bazează pe recenziile scrise de turişti pe site-ul de călătorii. Acolo, vizitatorii au postat peste 1.000 de fotografii şi au peste 900 de mesaje. Iar majoritatea au cotat muzeul din Sibiu drept o locaţie excelentă.  

Turişti: - Am văzut şi Muzeul Satului din Bucureşti şi mi se pare puţin superior. Poate că e şi amplasamentul pe scări, mai multă natură. 

- Avem un abonament în fiecare an, e frumos, sunt tot felul de activităţi pentru copii. 

Cosmin Călinescu, purtător de cuvânt Muzeul ASTRA: Aceste recenzii sunt făcute pentru unităţi culturale şi de turism pentru tot ce le oferă. din punct de vedere gastronomic, turistic, în speţă al cazărilor pe care acestea le oferă, şi mai mult decât atât al activităţilor

Muzeul ASTRA este cel mai mare muzeu în aer liber din Europa. Aici se află peste 400 de clădiri din lemn, piatră sau cărămidă reconstruite pentru a ilustra viaţa de zi cu zi a satului tradiţional din România. Muzeul este vizitat anual de zeci de mii de turişti. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Muzeul Astra din Sibiu, cel mai mare muzeu în aer liber din Europa, premiat de platforma Tripadvisor