Antena Meniu Search
x

Video "N-am consumat în seara asta". S-a urcat drogat la volan cu copilul şi soţia însărcinată în maşină

Poliţia Română este în alertă după ce, în ultima perioadă, şoferi drogaţi la volan au făcut legea pe şosele. Forțele de ordine sunt determinate să spulbere acest fenomen, motiv pentru care, în fiecare weekend, organizează razii pentru a-i depista pe cei ce încalcă orice regulă. Aseară, un tânăr de 22 de ani din București s-a urcat la volanul mașinii în care se aflau copilul său și soția însărcinată și a ieșit pozitiv la drugtest. Și nu a fost singurul. Alţi 9 şoferi au fost depistaţi sub influența substanțelor psihoactive.

Eduard Marin
de Eduard Marin

la 17.09.2023, 07:37

Vezi și

A fost razie de amploare noaptea trecută pe străzile din Capitală. În doar cateva ore, zeci de şoferi au fost traşi pe drepta de politisti în mai multe zone din oraş pentru a fi verificaţi cu aparatele alcooltest şi drugtest. Iar cei care au fost prinşi pe picior greşit, ori au rămas făra permis, ori s-au ales cu dosar penal. 

S-a urcat drogat la volan cu copilul şi soţia însărcinată în maşină

Poliţist-şofer: Ați fost depistat pozitiv la cocaină. O să mergeți împreună cu noi la INML.De ce te-ai urcat drogat la volan?

- N-am consumat în seara asta.

Pe acelaşi subiect

Barbatul care s-a urcat la volan sub influenţa drogurilor şi-a expus la un pericol imens şi familia. Pe bancheta din spate se afla copilul său dar şi soţia însărcinată. Poliţiştii au controlat şi interiorul autoturismului cu ajutorul unor câini specializați în depistarea narcoticelor. 

Oana Pîrvan, Brigada Rutieră: A fost depistat un bărbat în vârstă de 22 de ani în timp ce conducea sub influenta substanțelor psihoactive. În urma efectuării preliminare cu aparatul drugtest, a rezultat prezența în organism a unei substanțe interzise. 

Şi nu a fost singurul şofer inconştient. 

Poliţist: 0.53 pe aparat. Asta înseamnă infracțiune.  

Oana Pîrvan, Brigada Rutieră: Colegii mei au depistat un barbat in varsta de 37 de ani conducand sub influenta bauturilor alcoolice.  In urma efectuarii testarii preliminare cu aparatul alcooltest, acesta a rezultat valoarea de 0.53 mg alcool pur in aerul expirat. 

Şi tot noaptea trecută, chiar lângă un filtru al poliţiei, un alt şofer teribilist, care circula cu viteză, a pierdut controlul volanului pe Bulevardul Iuliu Maniu şi a ajuns cu masina într-un copac. Impactul a fost atat de puternic încât bucăţi din autoturism fost proiectate câţiva metri pe şosea. În maşina se aflau patru persoane, şoferul a fost singurul rănit grav şi a fost transportat la spitalul Universitar. 

De la începutul anului și până în prezent, polițiștii Brigăzii Rutiere au surprins aproximativ 400 de șoferi care conduceau sub influența drogurilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "N-am consumat în seara asta". S-a urcat drogat la volan cu copilul şi soţia însărcinată în maşină