Antena Meniu Search
x

Video "Ne distrăm de minune!" Mii de clujeni au retrăit emoţia discotecilor din anii '90 la evenimentul We Love Retro

Mii de clujeni s-au distrat aseară şi au retrăit emoţia discotecilor din anii '90, la a şaptea ediţie a evenimentului We Love Retro. Sala Polivalentă din oraş s-a transformat în sală de spectacol pentru artiştii din ţară, dar şi de peste hotare, care ocupau topurile în urmă cu mai bine de 20 de ani. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 07.11.2023, 21:11

Vezi și

Peste 5.000 de oameni au petrecut cu aseară la Sala Polivalentă din Cluj, în cadrul festivalului We Love Retro. Distracţia a fost deschisă de belgianul Danzel, care era nelipsit din difuzoarele radiourilor, în anii 2000.

Participant: Am venit pentru Danzel în primul rând, dintre străini, şi să îmi aduc aminte de copilărie cu L.A şi cu Fly Project.

Combinaţii de culori, muzică şi lumini

Muzica, luminile şi chiar vestimentaţia i-au făcut pe unii participanţi la festival să simtă la intensitate maximă fiecare moment.

Reporter: Descrieţi-le puţin celor de acasă, cum e aici?

Participantă: Să vină şi ei, că nu ştiu ce pierd. Este minunat, uitaţi-vă, muzică.

Participantă: Supeeerb! Ne distrăm de minune. Totul este super.

Participant: Toată lumea e ok aici, toată lumea e de vârsta noastră, retro.

Pentru că muzica nu ţine cont de naţionalitate, clujenii şi-au adus la spectacol şi prietenii din Ucraina.

Participantă: Suntem din Ucraina. Acesta e un oraş foarte drăguţ. Sunt festivale foarte tari în septembrie şi în noiembrie. Cel mai bun loc, cu cele mai bune concerte.

Cei mai aşteptaţi artişti

Printre cei mai aşteptaţi artişti au fost 2 Brothers on the 4th floor şi Sonique, aflaţi pentru prima dată la Cluj. Lor li s-au alăturat Real McCoy și 2 Unlimited, dar și trupele românești care au animat discotecile anilor `90 și 2000: Voltaj, Fly Project, Sweet Kiss și L.A.

Participant: E foarte fain până acum, sper să fie şi pe parcurs, deja a venit multă lume, am inceput să dansez şi nu mă mai pot opri. 

Prima ediție We Love Retro a avut loc în 2014

Prima ediție We Love Retro a avut loc în anul 2014 și a fost un succes încă de la debut. Show-ul a fost pus în scenă la Cluj-Napoca, București și Craiova. De-a lungul ediţiilor, peste 60 de artişti din ţară şi din străinătate au cântat în faţa publicului de la eveniment.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "Ne distrăm de minune!" Mii de clujeni au retrăit emoţia discotecilor din anii '90 la evenimentul We Love Retro