Antena Meniu Search
x

Nea Vasile, bătrânelul din Neamţ care mergea zilnic 10 kilometri pe jos pentru a-şi lua de mâncare, a murit lovit de o maşină

Nea Vasile, un bătrânel în vârstă de 76 de ani, din Izvorul Muntelui, judeţul Neamţ, care mergea 10 km în fiecare zi, a murit după ce a fost lovit de o maşină.

Nea Vasile, un bătrânel în vârstă de 76 de ani, din Izvorul Muntelui, judeţul Neamţ, care mergea 10 km în fiecare zi, a murit după ce a fost lovit de o maşină.

Povestea lui Nea Vasile a fost făcută publică de presa locală după ce bătrânul a dat dovadă de o voinţă de fier. Zilnic, bătrânul parcurgea aproximativ 10 kilometri dus-întors între Izvorul Muntelui şi Bicaz pentru a-şi lua de mâncare.

Din cauza bătrâneţii, dar şi a faptului că era bolnav, Nea Vasile făcea paşi mărunţi, iar astfel, drumul de 10 kilometri îl parcurgea în aproximativ 6 ore.

Nea Vasile din Izvorul Muntelui a murit dupa ce a fost lovit de o masina
Pe acelaşi subiect

Duminică seară, bătrânul a pornit într-o nouă călătorie către Bicaz pentru a-şi lua de mâncare, însă pe drum, un şofer aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, care nu l-a observat la timp, l-a izbit în plin cu maşina.

Totul s-a întâmplat pe DN 15, la intrarea în Bicaz, acolo unde şoferul l-a lovit pe bătrânelul care se deplasa pe şosea.

Martorii accidentului au sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului au ajuns poliţiştii rutieri, dar şi un echipaj medical. Din nefericire, medicii l-au găsit pe bătrânel în stop cardio-respirator, iar toate manevrele de resuscitare au fost în zadar.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost pozitiv. El a fost reţinut de poliţişti, iar astăzi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru ucidere din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Nea Vasile, bătrânelul din Neamţ care mergea zilnic 10 kilometri pe jos pentru a-şi lua de mâncare, a murit lovit de o maşină