Antena Meniu Search
x

Ninge ca-n poveşti în Poiana Braşov, se fac pregătiri pentru schi! Imagini spectaculoase filmate cu drona (Video)

Ninge abundent în Poiana Brașov, iar administratorii domeniului schiabil fac ultimele pregătiri pentru deschiderea sezonului de schi. 

Pârtiile ar putea fi deschise sâmbătă
Ninge ca-n poveşti în Poiana Braşov, se fac pregătiri pentru schi! Imagini spectaculoase filmate cu drona - Observator.tv / Facebook

Ninge abundent în Poiana Brașov, iar administratorii domeniului schiabil fac ultimele pregătiri pentru deschiderea sezonului de schi. 

Dorin Drăgoi, administrator domeniul schiabil Poiana Brașov, a declarat că pârtiile ar putea fi deschise sâmbătă, dacă Primăria va fi de acord.

Între timp, pe pârtii pregătirile sunt în toi în aşteptarea turiştilor: se lucrează cu șenilata, se mută tunuri, se întind furtune.

Ninge în tot judeţul Braşov, dar şi în Harghita

Ploaia din această dimineață s-a transformat în ninsoare, în mai multe zone din județul Braşov, după cum atenționează autoritățile. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Ninge și pe DN 1, la Predeal. Se acționează cu sare, pentru a preveni apariția poleiului. Ninge și pe DN 10, între Teliu și Întorsura Buzăului”, a declarat reprezentantul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov, Robert Elekes.

Acesta a precizat că ninge și în județul Harghita.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Ninge ca-n poveşti în Poiana Braşov, se fac pregătiri pentru schi! Imagini spectaculoase filmate cu drona (Video)