Antena Meniu Search
x

Noi detalii teribile în carnagiul de pe A1. Rudele şoferului de 70 ani intrat pe contrasens nu-şi explică greşeala fatală

Au apărut imaginile impactului şocant în care patru oameni au murit, pe autostrada din judeţul Hunedoara! Un şofer a filmat momentul în care un bărbat goneşte pe contrasens şi intră într-o dubă. Pentru dezastrul provocat de bunicul de 70 de ani, familia încearcă să găsească explicaţii.

Vezi și

Au apărut imaginile impactului şocant în care patru oameni au murit, pe autostrada din judeţul Hunedoara! Un şofer a filmat momentul în care un bărbat goneşte pe contrasens şi intră într-o dubă. Pentru dezastrul provocat de bunicul de 70 de ani, familia încearcă să găsească explicaţii: avea zeci de ani de experienţă la volan şi nu băuse alcool în ziua accidentului.

Şoferul de 70 de ani a condus spre moarte alţi trei oameni. Goneşte cu viteză pe contrasens, pe autostradă. Un camion îl evită în ultima secundă, dar o dubă şi un autoturism nu se mai pot feri. 

Bărbatul de la volan pare că nu realizează că e pe sensul greşit. Chiar înainte de impact, aprinde farurile să-i atenţioneze pe ceilalţi. 

Şoferul mergea într-un sat din Alba, dar ar fi greşit intrarea pe autostradă. În dreptul localităţii Simeria, în loc să intre pe sensul spre Orăştie, a virat pe interzis, spre Deva. 

Şi el, şi ceilalţi trei pasageri au murit în impact. Cel mai tânăr avea doar 17 ani. Primele rezultate ale necropsiei arată că şoferul nu a băut, înainte să se urce la volan. 

dr. DAN MĂRCULESCU, şef SML Hunedoara:

Nu s-a evidenţiat consum de alcool la conducătorul auto. Cele mai grave leziuni s-au evidenţiat la conducătorul auto. 

Nimeni nu înţelege cum a fost posibil să confunde sensurile. 

Nepotul şoferului: Avea experienţă, avea permisul de 40 şi ceva de ani. Toate categoriile. 

O astfel de tragedie s-ar putea repeta oricând în România. Pe acceaşi autostradă Sibiu- Deva, un alt şofer a fost filmat mergând tot pe contrasens. Doar prin miracol, nu a făcut victime. 

La un pas să provoace o catastrofă a fost şi şoferul unui tir, filmat în timp ce mergea cu viteză pe sensul opus, pe Autostrada Soarelui.

Şi A3 este scena unor curse nebuneşti - acolo, un bărbat a fost prins săptămâna trecută gonind cu viteza unui avion la decolare - 276 de kilometri pe oră. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Noi detalii teribile în carnagiul de pe A1. Rudele şoferului de 70 ani intrat pe contrasens nu-şi explică greşeala fatală