Antena Meniu Search
x

Noi imagini şocante de la accidentul cu 9 români morţi în Ungaria. Doar patru dintre victime au putut fi identificate (Video dramatic)

Presa din Ungaria publică astăzi noi imagini şocante de la accidentul teribil de microbuz în care au murit nouă români.  

Presa din Ungaria publică astăzi noi imagini şocante de la accidentul teribil de microbuz în care au murit nouă români.  

Microbuzul plin cu români care se întorceau de la muncă, din străinătate, s-a izbit frontal de un camion încărcat cu nisip. 

Impactul a fost extrem de violent, echipele de descarcerare fiind nevoite să taie spatele ma;inii pentru a putea scoate toate victimele.

Tragedia a avut loc pe Drumul Național 4 din Ungaria, lângă Cegledbercel, la kilometrul 59 şi a fost filmată şi transmisă în direct pe Facebook chiar de cel care conducea microbuzul înmatriculat în România.

Atenţie, imagini cu puternic emoţional!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit informaţiilor oferite de purtătorul de cuvânt al șefului poliției din Pest, şapte bărbați și două femei și-au pierdut viața în accident, toţi români. 

Șoferul era din Deaj, județul Mureș, iar ceilalți din Agristeu.

Victimele, greu de recuperat şi identificat 

Impactul a fost deosebit de violent. Potrivit 24.hu, echipele de descarcerare au fost nevoite să taie spatele microbuzului românesc pentru a putea scoate victimele.

Partea din faţă era complet distrusă.

Din cauza gradului de distrugere a mașinii, se pare că echipele de descarcerare maghiare nu au putut nici măcar să afle imediat numărul victimelor. Inițial, informația oficială anunța că au fost 7 morți, însă, abia după alte zeci de minute, a venit bilanțul final, de 9 morți, după ce cei de la descarcerare au reușit să desfacă în totalitate mașina.

Trupurile neînsufleţite au fost transportate la morgă pentru efectuarea autopsiei şi a analizelor pe bază de ADN, iar MAE a solicitat autorităţilor române competente identificarea şi înştiinţarea, în regim de urgenţă, a familiilor din ţară ale persoanelor decedate în urma accidentului.

Totodată, având în vedere numărul mare de victime, ministrul Afacerilor Externe a dispus activarea Fondului special de urgenţă aflat la dispoziţia ministerului, în vederea suportării costurilor legate de repatrierea trupurilor neînsufleţite. De asemenea, Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate a fost activat în cadrul Celulei de Criză a MAE, pentru preluarea tuturor solicitărilor de asistenţă din partea familiilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Noi imagini şocante de la accidentul cu 9 români morţi în Ungaria. Doar patru dintre victime au putut fi identificate (Video dramatic)