Antena Meniu Search
x

Video "Nu! Nu, că-l omoară!" Tânăr de 23 din Sibiu, ucis în bătaie după ce ar fi agresat mai mulţi oameni într-un bloc. A fost lăsat într-o baltă de sânge

Crimă macabră într-un cartier din Sibiu. Un tânăr de 23 de ani a fost ucis cu o ţeavă metalică, în faţa unui bloc, de un bărbat de 56 de ani, în urma unui conflict spontan. După ce l-a lăsat într-o baltă de sânge, atacatorul s-a făcut nevăzut, însă a fost prins la scurt timp de poliţişti şi reţinut pentru 24 de ore.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 07.08.2023, 08:10

Vezi și

"Nu! Nu! Nu, că-l omoară!"

Tragedia s-a întâmplat în noaptea de sâmbătă, în jurul orei 22.00, pe o stradă din Sibiu. Cu doar câteva minute înainte să fie ucis, tânărul de 23 de ani a intrat pe casa scării, unde s-ar fi luat la ceartă, fără motiv, cu mai mulţi locatari din bloc. 

Ucis în bătaie

Martor: Stăteam la o ţigară şi a venit un anonim, nu l-am văzut în viaţa mea. Nu l-am văzut în bloc niciodată. M-a plesnit direct. Mi-a dat un pumn în nas. Mi-a dat câteva picioare. Am intrat repede în casă. A încercat să intre peste mine în casă. Norocul a fost că s-a pus mama cu mine pe uşă. 

Pe acelaşi subiect

Tot pe casa scării s-a întâlnit şi cu cel care avea să-i devină călău. Atunci a fost momentul în care, bărbatul de 56 de ani s-a năpustit asupra tânărului cu bestialitate, lăsându-l într-o baltă de sânge. 

Claudiu Loghin, reporter Observator: Victima a coborât coborât de la etajul 1 şi s-a întâlnit în acest hol cu atacatorul ieşit de la parter. Au fost, spun martorii, multiple lovituri, iar seria loviturilor a început în acest loc. Loviturile au fost aplicate cu o bară metalică de culoare neagră, exact ca aceasta, smulsă de atacator din lateralul băncii.

Martori: Am ieşit din casă şi în faţa blocului am văzut un vecin şi un om necunoscut care l-a luat l-a trântit la pământ în faţa blocului şi a început să dea cu pumnii şi picioarele. L-a doborât la pământ. S-a dus la bancă. A smuls ranga respectivă, o ţeavă pătrată şi i-a dat cu ea. Apoi lumea striga: "nu mai da, că-l omori."

- M-am uitat pe geam, că am auzit şi de acolo gălăgie. De aici se aude totul. M-am uitat şi l-am văzut pe domnul întins pe jos. Le-am zis la poliţişti, vă rog frumos veniţi că mai este încă unul care zace jos.

După ce a comis macabra crimă, bărbatul a vrut să dea bir cu fugiţii, dar a fost prins la scurt timp de poliţişti. Acum anchetatorii urmează să stabilească dacă bărbatul de 56 de ani a acționat în legitimă apărare. 

"(...) din primele investigații efectuate de către polițiști, sub coordonarea procurorului de caz, a fost identificat și prins un bărbat în vârstă de 56 de ani, din municipiul Sibiu, bănuit că ar fi comis fapta pe fondul unui conflict spontan cu victima. Față de acest bărbat, procurorul de caz a dispus reținerea pentru 24 de ore". Sursa: Comunicat IPJ Sibiu

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » "Nu! Nu, că-l omoară!" Tânăr de 23 din Sibiu, ucis în bătaie după ce ar fi agresat mai mulţi oameni într-un bloc. A fost lăsat într-o baltă de sânge