Antena Meniu Search
x

Nu o să crezi aşa ceva! Acestea sunt cele mai BIZARE COLECŢII din lume

Este imposibil să nu avem printre prieteni colecţionari de monede, timbre etc.! Colecţiile de mai jos, însă, întrec orice imaginaţie

Este imposibil să nu avem printre prieteni colecţionari de monede, timbre etc.! Colecţiile de mai jos, însă, întrec orice imaginaţie

Cea mai mare colecţie de Pokemon din pluş!

O femeie, poreclită Pikabellechu, a intrat în Cartea Recordurilor cu cea mai mare colecţie din lume cu pluşuri Pokemon. De asemenea, este considerată a fi un adevărat expert în ceea ce priveşte aceste desene animate.

Colecţie impresionantă de dalmaţieni!

Karen Ferrier, o secretară în vârstă de 44 de ani, se declară a fi obsedată de dalmaţieni, având o colecţie de 3.500 de animăluţe de pluş. Toate acestea au fost strânse de-a lungul a 17 ani, Karen având de ales, de cele mai multe ori, între o maşină mai scumpă şi câţiva astfel de căţei, alegând mereu pufoseniile pătate.

Colecţie de săpun!

O pensionară din Birmingham, UK, a strâns peste 5.000 de săpunuri din toate colţurile lumii. Carol Vaughn, în vârstă de 65 de ani, a inceput să colecţioneze încă din anul 1991, ajungând acum în Cartea Recordurilor.

Cele mai multe penisuri pe metrul pătrat!

În urmă cu 17 ani, Sigurdur Hjartarson din Islanda, a decis să deschidă un muzeu pentru a arăta lumii întregi excentrica sa colecţie: 143 de penisuri a 41 de specii de animale. Acesta, se pare, încă aşteaptă o donaţie pentru a finalize colecţia: un organ genital al unui bărbat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Nu o să crezi aşa ceva! Acestea sunt cele mai BIZARE COLECŢII din lume