Antena Meniu Search
x

Video "Nu ţi-e ruşine? Că-ţi dau una de mori!". Scandal ca la uşa cortului între un consilier şi primarul din Tâmna, în timpul unei şedinţe transmise live

A fost scandal monstru, în sediul unei primării comunale din judeţul Mehedinți, chiar în timpul unei şedinţe de consiliu local! Primarul, deranjat că a fost filmat cu o cameră ascunsă, imaginile fiind transmise live de către un consilier local, a reacţionat foarte violent. I-a auncat telefonul şi i-a adresat cuvinte neadecvate și amenințătoare bărbatului. Incidentul a ajuns în atenția poliției, care a deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă.

de Redactia Observator

la 02.08.2023, 07:35

Vezi și

Primar: Bă, nu ţi-e ruşine? Că-ţi dau una de mori! Păi, păi, ce filmezi, mă, acolo? Ce filmezi? Nu ţi-e ruşine? Îţi dau în cap cu el! Îl arunc acum, fi-ţi-ar ăsta... 

Imaginile au fost transmise live de către consilier

Aceste imagini au fost transmise live chiar de consilierul local, care, a avut ca scop să difuzeze în direct toată şedinţa de consiliu. Iar acest lucru l-a deranjat foarte tare pe primarul din Tâmna. 

Consilier: Domn' primar, daţi-mi telefonul, vă rog frumos! De ce îl aruncaţi? 

Pe acelaşi subiect

Șerban Iliuţă Dumitru, primar Tâmna: În cadrul şedinţelor nu se filmează. Sunt şedinţe publice, dar noi avem prin Regulament că nu se filmează! I-am spus omului să nu filmeze. 

Motivul disputei, decontarea navetei

Disputa dintre primar şi consilier a pornit din timpul dezbaterilor, mărul discordiei fiind decontarea navetei pentru angajații primăriei. Alesul local i-a reproșat edilului că nu există o reglementare legală care să permită adoptarea unei astfel de hotărâri. 

Dumitru Cioană, consilier local PMP Tâmna: A ţipat la mine, un acces de furie, o ieşire total necontrolată, a vrut să mă lovească, moment în care m-am ridicat, m-am ferit. 

Șerban Iliuţă Dumitru, primar Tâmna: Nu am avut niciun comportament inadecvat. M-am dus şi i-am spus să nu mai filmeze. Nevrând să se conformeze, i-am luat telefonul şi i l-am pus deoparte.

Cei doi au ajuns la Poliţie unde au avut de dat explicaţii pentru comportamentul deviant. Consilierul local a depus plângere pentru purtare abuzivă. Conflictul lor este unul mai vechi, edilul fiind deranjat de postările pe care consilierul le face despre el pe pagina sa de socializare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Nu ţi-e ruşine? Că-ţi dau una de mori!". Scandal ca la uşa cortului între un consilier şi primarul din Tâmna, în timpul unei şedinţe transmise live