Antena Meniu Search
x

Video O adevărată insulă de gunoi s-a format în apropierea barajului de la Fărcaşele. Oamenii sunt uluiţi de cantitatea de gunoi care pluteşte pe apă.

Un dezastru ecologic pare că a avut loc pe râul Olt. Ploile abundente din ultimele zile au adus pe cursul apei tone de deșeuri care formează o insulă în apropierea barajului de la Fărcașele.

de Redactia Observator

la 08.01.2021, 20:24

O adevărată insulă de gunoi s-a format în apropierea barajului de la Fărcaşele - Facebook - Dumitru Iordache

Insulă de gunoi, pe râul Olt

Imaginile cu mormanele de gunoai care plutesc pe luciul apei au fost postate pe Facebook. În fotografiile și filmările încărcate se văd peturi, sticle și tot felul de ambalaje, dar și bușteni rupți de viitură. În doar câteva ore, imaginile au devenit virale și au strâns sute de reacții de furie și comentarii negative.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dezastrul din aceste zile nu este o noutate pentru cei care cunosc zona, iar oamenii spun că, după fiecare ploaie abundentă, la barajul de aici se adună tone de deşeuri.  

“Eu merg la pescuit pe Olt și cunosc foarte bine situația. Într-adevăr 75 % din mizerii provin din sate și comune din amonte”, comentează un localnic.

Alţii, în schimb, readuc în discuţie problema educaţiei şi cred că autorităţile ar trebui să fie mai implicate.

“Primarii și consilierii sunt de vina. Trebuie să gestioneze mai atent acest eveniment. Pubele educație și în final amenzi!!!!” scrie un alt utilizator Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » O adevărată insulă de gunoi s-a format în apropierea barajului de la Fărcaşele. Oamenii sunt uluiţi de cantitatea de gunoi care pluteşte pe apă.