Antena Meniu Search
x

O adolescentă și-a prezis moartea, pe Facebook. A doua zi, trupul său neînsuflețit a fost găsit la adresa indicată de criminali, în Brazilia

O adolescentă din Brazilia și-a prezis moartea, într-un mesaj pe Facebook, cu doar câteva ore înainte să fie ucisă. Tânăra ar fi trebuit să-i plătească suma de 395 de lire sterline unui traficant de droguri, însă nu a reușit să strângă banii. 

de Redactia Observator

la 21.02.2021, 12:12

Tânăra a fost ucisă în urma unei datorii
Tânăra a fost ucisă în urma unei datorii - Cristiane Guimarães / Facebook
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Christiane Guimaraes, în vârstă de 17 ani, a fost ucisă pe 13 februarie, după ce nu și-a putut plăti datoria față de un traficant de droguri. Cu câteva ore înainte de tragedie, adolescenta a transmis un mesaj pe Facebook:

„Am venit să-mi iau la revedere de la toată lumea. Voi muri în curând”. Într-o altă postare, tânăra a adăugat: „Vor trimite și o adresă pentru a-mi fi găsit trupul”, scrie The Sun

A doua zi, după crimă, ucigașii au transmis de pe contul de Facebook al victimei, adresa unde îi poate fi găsit trupul. Mesajul a fost semnat CV, inițialele grupării Comando Vermelho. 

Pe 12 februarie, poliția a fost anunțată cu privire la dispariția fetei. Oamenii legii au găsit-o a doua zi, prea târziu însă. Christine fusese ucisă. 

Investigatorii sunt de părere, totuși, că organizația CV nu ar avea nicio legătură cu acest incident, iar adevăratul criminal ar încerca să îi inducă în eroare. De asemenea, aceștia încearcă să facă legătura între cazul lui Christiane și alte două crime comise pe 17 februarie. 

Celelalte două victime sunt Lorival Fonseca Moraes și Antonio Monteiro dos Dantos, fratele și cumnatul unuia dintre suspecții numiți de Christiane, pe Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că atacul Iranului asupra Israelului va escalada într-un conflict la scară largă?

Observator » Evenimente » O adolescentă și-a prezis moartea, pe Facebook. A doua zi, trupul său neînsuflețit a fost găsit la adresa indicată de criminali, în Brazilia