Antena Meniu Search
x

Video "O aventură nouă". Parcul din inima României care îţi oferă o experienţă de neuitat. Trei ore de distracţie costă 100 de lei

Sunt zile pline de vizitatori la cel mai mare parc de aventură din centrul țării, mai ales acum în vacanţa de vară. Sute de turiști aleg să se bucure de câteva ore de aventură la înălțime, pe obstacolele amenajate între copaci, cu lemn și cabluri metalice. Experienţa este de neuitat, spun instructorii, iar distracţia garantată, atât pentru copii, cât şi pentru părinţi.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 08.08.2023, 08:34

Vezi și

Tiroliana este doar unul din cele mai apreciate segmente din traseele de aventură. Podul indian sau traversările pe trepte mișcătoare sunt şi ele la fel de provocatoare. 

Parcul din inima României care îţi oferă o experienţă de neuitat

Turistă: O aventură nouă. Şi este super, super, super. Începi cu ce e mai uşor şi după aceea continui cu ce e mai greu, iar peste lac tiroliana este aşa foarte, foarte..aşa cu emoţii.

Turist: E minunat. E distractiv pentru copii, distractiv pentru adulţi. Este o experienţă frumoasă şi ne bucurăm de ea.

Pe acelaşi subiect

Claudiu Loghin, reporter Observator: La Braşov, în cel mai mare parc de aventură din centrul ţării, 250 de adulţi şi 40 de copii se pot da concomitent pe 16 serii de aventură, amenajate cu dificultăţi progresive. 

Traseele din parc includ traversarea pe tiroliene cu lungimi de 300 și respectiv 200 de metri a lacului de agrement de lângă parc. 

Alexandra Manui, responsabil instructori: Este foarte aglomerat, toată lumea este dornică de distracţie, toată lumea vrea să ne viziteze. Ce putem face este doar să ne organizăm foarte bine, cu foarte multă răbdare şi toată lumea are loc la noi. 

Pentru trei ore de distracţie aventurierii scot din buzunar 90 de lei pentru un copil şi 100 de lei pentru un adult.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » "O aventură nouă". Parcul din inima României care îţi oferă o experienţă de neuitat. Trei ore de distracţie costă 100 de lei