Antena Meniu Search
x

O barieră din Hunedoara, invitaţie la moarte sub tren! Diniţă: "Este incredibil, criminal, o demenţă să faci aşa ceva" (Video)

La câteva ore după ce un tren de călători a deraiat lângă Deva, imagini incredibile au fost filmate la o trecere la nivel cu calea ferată din Hunedoara. Şoferii au filmat cum trenul trece pe culoarea alb intermitent. 

O barieră din Hunedoara, invitaţie la moarte sub tren! Diniţă: "Este incredibil, criminal, o demenţă să faci aşa ceva" - Facebook

La câteva ore după ce un tren de călători a deraiat lângă Deva, imagini incredibile au fost filmate la o trecere la nivel cu calea ferată din Hunedoara. Şoferii au filmat cum trenul trece pe culoarea alb intermitent. 

Şoferii au fost puşi în pericol de moarte la o trecere cu calea ferată din localitatea Zam, după ce semnalele luminoase îndemnau oamenii să intre cu maşina chiar în faţa trenului. 

În momentul în care şoferii erau invitaţi să traverseze, chipurile, în siguranţă, pe culoarea alb intermitent, un marfar a trecut în viteză. Şoferii s-au atenţionat unii pe alţii prin claxoane şi în acest fel au reuşit să evite o tragedie. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Este o demenţă criminală!

Comisarul şef Lucian Diniţă a declarat la Antena 3 că așa ceva este incredibil şi că asemenea defecţiuni sunt intolerabile

"Mereu ne remarcăm prin unicitate. Aşa ceva nu poate fi tolerat. Este important ca cei care au filmat să informeze autorităţile, care trebuie să ia măsuri. Asemenea defecţiuni sunt intolerabile, este o stare de criminalitate dementă. Cum să faci aşa ceva? 

Evident, lumina albă semnifică faptul că nu se apropie niciun tren. Este incredibil. Cei de la CFR au obligaţia de a administra aceste instalaţii de semnalizare. Aşa ceva este inimaginabil şi intolerabil. Trebuie intervenit agresiv, dacă era un autocar plin cu copii?", a declarat revoltat comisarul şef Lucian Diniţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » O barieră din Hunedoara, invitaţie la moarte sub tren! Diniţă: "Este incredibil, criminal, o demenţă să faci aşa ceva" (Video)