Antena Meniu Search
x

O craioveancă s-a trezit cu facturi la curent de peste 80.000 de lei. ”Cât să consum cu nişte becuri, un televizor şi un boiler?”

O femeie din Craiova s-a trezit că are de plată facturi pentru energia electrică de peste 80.000 de lei. Toate cele patru facturi au fost emise luna trecută, cu data scadentă 10.11.2021, însă femeii i-a fost absolut imposibil să le achite până în acest moment.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 18.11.2021, 14:35

O craioveancă s-a trezit cu facturi la curent de peste 80.000 de lei. ”Cât să consum cu nişte becuri, un televizor şi un boiler?”
O craioveancă s-a trezit cu facturi la curent de peste 80.000 de lei. ”Cât să consum cu nişte becuri, un televizor şi un boiler?” - gds.ro

Mai mult, spune ea, suma pe care o are de achitat este uriașă pentru consumul pe care îl înregistrează într-o casă cu două camere, în care nu are altceva decât un televizor, un frigider, un boiler și câteva becuri.

Femeia locuiește într-o casă cu două camere din Craiova

„Din 2018-2019, eu am probleme cu cei de la CEZ. I-am dat în judecată şi am trecut la ENEL, ajunsesem să plătesc facturi paralele. Cei de la ENEL mi-au spus să dau în judecată CEZ-ul, ceea ce am şi făcut. Acum m-am trezit cu facturi de peste 80.000 de mii de lei. Eu nu am consumatori, am o casă cu două camere, cât să consum cu nişte becuri, un televizor şi un boiler? Facturile îmi vin fără un index. Au venit cei de la CEZ şi mi-au zis că în România este posibil orice. Adică eu ajunsesem să plătesc într-o lună la un distribuitor 1.400 de lei şi la altul 800 de lei. Acum trei, patru ani aşa plăteam. Dacă era vina mea mă debranşau”, a declarat femeia, pentru GDS.ro.

Femeia și-a angajat un avocat și vrea să acţioneze în instanţă distribuitorul de energie electrică.

Reacția companiei de energie electrică

Între timp, ENEL s-a sesizat și a transmis că a blocat facturarea și că va verifica situația, anunță jurnaliștii GDS: ”Enel Energie Muntenia verifică aspectele sesizate în articolul de mai sus și, până la clarificarea acestora, a decis blocarea facturării clientului pentru a nu-i aduce prejudicii. Ne cerem scuze pentru disconforul creat acestuia și îl asigurăm de toată deschiderea noastră în clarificarea aspectelor semnalate”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » O craioveancă s-a trezit cu facturi la curent de peste 80.000 de lei. ”Cât să consum cu nişte becuri, un televizor şi un boiler?”