Antena Meniu Search
x

O femeie a ajuns la spital, după ce a fost lovită de un cort AUR luat de vânt, în Gura Humorului

Rafalele puternice de vânt au făcut o victimă în Gura Humorului! O femeie a fost rănită grav, în centrul oraşului, după ce un cort de campanie electorală a fost luat pe sus de vijelie. Din cauza loviturii puternice, femeia a rămas inconştientă pe trotuar. 

de Angela Bertea

la 29.03.2024, 13:57

Vezi și

Femeia ese stabilă, ea a fost transferată de la Spitalul Orăşenesc din Gura Humorului la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Suceava, cu o lovitură la cap şi confuză. Medicii i-au acordat îngrijiri medicale, a fost supusă unor investigaţii amănunţite de specialitate şi va rămâne internată la Suceava pe secţia de neurochirurgie.

Totul s-a întâmplat în această dimineaţă. femeia trecea prin zonă, iar din primele informaţii ar fi fost lovită de un cort electoral luat de vânt. Cortul era pe trotuar şi exista autorizaţie pentru amplasarea lui. În cauză, poliţiştii efectuează cercetări şi vor să stabilească cum s-a petrecut întregul incident. 

Meteorologii anunță vânt puternic în Moldova

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare meteo de vânt puternic în toată ţara, valabilă până la noapte. De asemenea, până diseară este în vigoare un cod galben de vreme severă în zone din Moldova, estul și sud-estul Transilvaniei.

Pe acelaşi subiect

Informarea meteorologică este valabilă în intervalul 29 martie, ora 10 – 29 martie, ora 21. Temporar vor fi intensificări ale vântului în cea mai mare parte a țării, cu viteze în general de 45...55 km/h, iar la munte rafalele vor depăși 60...70 km/h.

24 de grade în Capitală, vineri

Temperatura maximă va atinge, vineri, în Capitală, 24 de grade Ceslius, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie. ANM transmite că vremea în Capitală va continua să se încălzească.

Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general moderat (rafale în jurul a 40 de km/h). Temperatura maximă va fi de 23...24 de grade Celsius.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » O femeie a ajuns la spital, după ce a fost lovită de un cort AUR luat de vânt, în Gura Humorului