Antena Meniu Search
x

Video O femeie din Alexandria a fost înjunghiată în plină stradă. Atacatorul este chiar soţul de care se separase recent

Scene şocante, în plină zi, într-un parc din Alexandria. Sub ochii copilului, un bărbat furios şi-a înjunghiat soţia cu un cuţit, apoi a încercat să fugă cu un taxi. Femeia a scăpat cu viaţă, iar agresorul a fost prins, nu departe de locul atacului.

de Paul Nanian

la 07.01.2021, 22:09

Vezi și
  • O mamă a fost înjunghiată în plină stradă de soţul de care se separase recent
  • Incidentul a avut loc în Alexandria

Update 22:06: A fost eliberat certificatul medico-legal necesar încadrării faptei, iar bărbatul a fost dus la sediul Poliției Municipiului Alexandria pentru audieri.

Nu mai era mult până se însera când trecătorii dintr-un parc din centrul Alexandriei au auzit strigătele disperate ale unei tinere. Femeia zăcea pe o bancă, iar dintr-un picior îi curgea sânge. Alături de ea o avea pe fetiţa de cinci ani, care plângea speriată. 

Soţul ei, de care femeia e separată de luni bune, o atacase cu un cuţit

''Eram în staţie, a venit, s-a urcat cu copilul la mine în maşină şi mi-a spus să-l duc până la Lăceni. Şi copilul era speriat, striga "Tati, tati, nu mergem la Lăceni, mergem ori la Orbeasca ori la Bucureşti!", spune o taximetristă. 

Cursă contracronometru

Între timp, martorii au dat alarma la 112, iar ceilalţi taximetrişti au reuşit să ia legătura cu femeia care conducea maşina. 

''Nu am ştiut, într-adevăr m-a sunat un coleg şi mi-a spus să merg încet, că poliţia vine după noi. În momentul ăla el mi-a zis "Trage pe dreapta! Opreşte-mă aici!" la ieşirea din Alexandria. Şi s-a dat jos, susţine aceeaşi persoană.

În învălmăşeală, copilul şi-a pierdut telefonul în maşină. 

Atacatorul nu a reuşit să ajungă prea departe. Şi el şi fiul său au fost găsiţi tot cu ajutorul unui taximetrist, care, după ce a urmărit maşina colegei sale, a rămas pe urmele fugarului până când l-a ajuns din urmă şi poliţia. 

Teodora Dragole, purtător de cuvânt IPJ Teleorman: Au întocmit dosar penal şi efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunilor de violenţă în familie şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Mama celor doi copii e acum în afara oricărui pericol. De azi înainte, de violenţa soţului o va proteja un ordin de protecţie provizoriu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » O femeie din Alexandria a fost înjunghiată în plină stradă. Atacatorul este chiar soţul de care se separase recent